erekcijska črpalka Pump Worx Euro

erekcijska črpalka Pump Worx Euro

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Erekcijska črpalka Pump Worx Euro je bila razvita z namenom doseganja maksimalnih rezultatov v najkrajšem možnem času z minimalno količino truda! Pri Pipedreamu se točno ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
26,69 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 07:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

Darilo ob nakupu nad 60€

Več o Svet Erotike ponudbi
Ponudba trgovine Svet Erotike za izdelek erekcijska črpalka Pump Worx Euro. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00844280
Prijavi napako
Erekcijska črpalka Pump Worx Euro je bila razvita z namenom doseganja maksimalnih rezultatov v najkrajšem možnem času z minimalno količino truda! Pri Pipedreamu se točno zavedajo, kako pereč problem lahko moškemu predstavljata nezadovoljiva erekcija in velikost njegovega korenjaka ter dolgotrajnosti in mukotrpnosti običajno dosegljivih rešitev. Zato so na trg poslali izdelek, ki bo dokončno odpravil vse te tegobe na karseda enostaven način, erekcijsko črpalko Pump Worx Euro. Črpalka je namenjena povečanju zmožnosti prekrvavitve prekatov moškega spolnega uda, kar rezultira v kvalitetnejših erekcijah in obsežnejši velikosti. Vse poteka povsem brez napora - moški vstavi svoj ud v tesno objemajoč cilinder in prične s črpanjem zraka s pomočjo medicinsko oblikovane pumpice.Rezultati so vidni v zgolj nekaj trenutkih, pot pa je ob pravilni in pametni uporabi povsem neboleča. Poleg že omenjenih prednosti, pa uporaba Pump Worxa vpliva tudi na izraženost stimulativnih seksualnih občutkov, ki so posledica povečane občutljivosti spolnega uda. Poleg črpalke v paketu dobite še promocijski lubrikant, čistilo za igračke ter erekcijski obroček. Za lažjo uporabo priporočamo souporabo lubrikanta.Če pa so ambicije še večje, priporočamo souporabo kreme Enlargo, ki s svojimi naravnimi sestavinami omogoča povečanje vašega penisa in utrjevanje erekcije.
erekcijska črpalka Pump Worx Euro
erekcijska črpalka Pump Worx Euro
22,99 €
v Svet Erotike

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka