AUNA karaoke sistem Kara Liquida (MG3-Kara Liquida PK)

AUNA karaoke sistem Kara Liquida (MG3-Kara Liquida PK)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Popolnoma prenosen karaoke sistem z večbarvno LED osvetlitvijo, občutljivo na glasbo, in dvema vodnima fontanama.

CD predvajalnik, MP3 USB vhod, AUX vhod in AV izh...
Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Ponudba trgovine Electronic star za izdelek AUNA karaoke sistem Kara Liquida (MG3-Kara Liquida PK). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Za otroke
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00838F2D
Prijavi napako
Popolnoma prenosen karaoke sistem z večbarvno LED osvetlitvijo, občutljivo na glasbo, in dvema vodnima fontanama.

CD predvajalnik, MP3 USB vhod, AUX vhod in AV izhod.

Mikrofonska sekcija z dvema 6,3 mm jack vhodoma, samostojnim regulatorjem glasnosti, echo učinkom in samodejnim uravnavanjem občutljivosti.

Naprava auna Kara Liquida pripada novi generaciji karaoke sestava, ki je zaradi mnogih funkcij, ki jih ponuja, zelo priljubljena pri pevcih in ostalih ljubiteljih glasbe. Poleg tega, da je primerna za otroško uporabo, jo radi uporabljajo tudi mladi, saj zaradi svojih dimenzij zavzema zelo malo prostega prostora.

CD predvajalnik z zgornjo odprtino reproducira, poleg razširjenega MP3 formata, tudi običajne tipe diskov digitalne dobe. Za razliko od klasičnih CD predvajalnikov, deluje tudi s CD+G mediji, torej s karaoke CDji z naslovi, kar je idealno za zabavna karaoke druženja.

Vgrajen širokopasovni zvočnik je posvečen dobrem zvoku. Njegove večbarvne LED diode ustvarjajo impresivno, efektno osvetlitev, zaradi tega pa so karaoke še bolj zanimive. To podpirata dve bočni vodni fontani, ki črpata vodo v ritmu glasbe, ki igra, ali vhodnega signala mikrofona. Po želji, lahko vodne fontane, ki so osvetljene s štirimi LED diodami tudi izključite.

Naprava omogoča tudi pošiljanje slikovnih signalov skozi zadnji video izhod za eksterne izvore za snemanje kot so televizorji, projektorji ali monitorji. Zvočni signal prehaja skozi linijski izhod do močnejših HiFi sestavov, ojačevalcev ali aktivnih zvočnikov.

Kot vsak pravi karaoke avdio sestav, podpira naprava auna Kara Liquida tudi dva sprednja 6,3 milimetrska jack mikrofonska vhoda s samostojnim upravljanjem z glasnostjo, nastavljiv echo efekt in praktično samodejno uravnoteženo občutljivost. Primerna mikrofona sta del dostave.

Zahvaljujoč lahki konstrukciji in držalu, lahko naprava deluje tudi na baterije. Karaoke naprava auna Kara Liquida je zabeležena kot zanesljiva spremljava freestyle pevcev, govorcev in pri uporabo na drugih glasbenih dogodkih.
AUNA karaoke sistem Kara Liquida (MG3-Kara Liquida PK)
AUNA karaoke sistem Kara Liquida (MG3-Kara Liquida PK)
110,90 €
v Electronic star

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka