VIDAXL kopalnica + umivalnika + pipi, (11-delni komplet), bež

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta popoln komplet, ki vsebuje 1 visečo omarico za umivalnik, 2 viseči omarici, 2 ogledali, 2 polici, 2 umivalnika in 2 pipi, se bo odlično podal v vašo kopalnico. ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena včeraj ob 07:28.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Amiroshop.si ponudbi
Ponudba trgovine Amiroshop.si za izdelek VIDAXL kopalnica + umivalnika + pipi, (11-delni komplet), bež. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Material
Širina (cm)
150
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0083525A
Prijavi napako
Ta popoln komplet, ki vsebuje 1 visečo omarico za umivalnik, 2 viseči omarici, 2 ogledali, 2 polici, 2 umivalnika in 2 pipi, se bo odlično podal v vašo kopalnico. Tako boste lahko optimizirali svoj prostor, pri tem pa vam ne bo potrebno zanemariti stila.

Viseči omarici in omarica za umivalnik z dvema predaloma, zagotavljajo dovolj prostora za shranjevanje vaših toaletnih in lepotilnih pripomočkov ter drugih manjših stvari. Glavnike, kozmetiko, zobne ščetke in zobno pasto boste lahko postavili na polici, da bodo vedno na dosegu roke. Ta kopalniška enota je narejena iz kvalitetnih ivernih plošč, je izjemno čvrsta in vzdržljiva.

Dva umivalnika sta narejena iz kvalitetne keramike, zato sta odporna na praske in korozijo ter omogočata enostavno čiščenje. Primerna sta za montažo nad omarico.

2 vključeni, izjemno kvalitetni, izmenični pipi imata priloženi tudi cevi za vročo in hladno vodo ter pripomočke za montažo, zato je namestitev enostavna. Zahvaljujoč kromirani površini, imata izmenični pipi za umivalnik izjemno reflektivno, odsevno površino in masivno konstrukcijo iz medenine. Ročaj iz cinka in keramičen disk skrbita, da sta pipi izjemno vzdržljivi.

Montaža je izjemno preprosta.
VIDAXL kopalnica + umivalnika + pipi, (11-delni komplet), bež
VIDAXL kopalnica + umivalnika + pipi, (11-delni komplet), bež
431,12 €
v Amiroshop.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka