EREKCIJSKA ČRPALKA Power Pump

EREKCIJSKA ČRPALKA Power Pump

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Spoznajte vibrajočo erekcijsko črpalko s katero si boste lahko ponovno povrnili samozavest.

Trdne erekcije ter velik penis bosta dva vaša poželjiva atributa, po... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:42.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Venera-shop.si ponudbi
Ponudba trgovine Venera-shop.si za izdelek EREKCIJSKA ČRPALKA Power Pump. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0082C78C
Prijavi napako

Spoznajte vibrajočo erekcijsko črpalko s katero si boste lahko ponovno povrnili samozavest.

Trdne erekcije ter velik penis bosta dva vaša poželjiva atributa, po katerih bo hrepenela vsaka ženska. Črpalka je izdelana iz visoko kakovostne plastika ter mehkega in prilagodljivega obročka. Med celotnim tretmajem z črpalko pa si lahko privoščite tudi vibracije z odstranljivim mini vibratorjem, ki ga lahko uporablja tudi vaša boljša polovica. Postanite mogočni ljubimec s pomočjo erekcijske črpalke Power Pump.

Veliko moških uporablja erekcijske črpalke, saj jim pomagajo uravnavati erekcijo, povečujejo penis ter izboljšalo kontrolo izliva. Črpalka je primerna tako za začetnike, kakor tudi tiste, ki so se že srečali s tovrstnimi izdelki, saj ima varnostni gumb, s katerim boste lahko v trenutku sprostili ves zrak, in tako samozavestno pumpali še naprej. Vibrajoči jajček, ki se nahaja na ohišju, se lahko odstrani in uporablja tudi posamično.

Če želite zares odlične rezultate pri povečavi vašega penisa, pa vam priporočamo, da s črpalko souporabljate tudi kremo za povečanje Enlargo, ki jo po akcijski ceni najdete v naši ponudbi.

EREKCIJSKA ČRPALKA Power Pump
EREKCIJSKA ČRPALKA Power Pump
21,95 €
v Venera-shop.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka