Zemljevid Kamniško-Savinjske Alpe - 1: 50 000

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zemljevid Kamniško-Savinjske Alpe - 1: 50 000Plastificiran zemljevid Kamniško-Savinjske Alpe - 1 : 50 000 obsega obmoeje med Stahovico, Menino planino in Vranskim na jugu... Preberi cel opis
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0081D373
Prijavi napako
Zemljevid Kamniško-Savinjske Alpe - 1: 50 000Plastificiran zemljevid Kamniško-Savinjske Alpe - 1 : 50 000 obsega obmoeje med Stahovico, Menino planino in Vranskim na jugu ter Železno Kaplo, Peco in Uršljo goro na severu. Zahodni rob zemljevida se konea z Jezerskim in Krvavcem, na vzhodu pa zemljevid zakljueijo Slovenj Gradec, Šoštanj in Gora Oljka. Poleg obvezne legende so dodani kratki opisi planinskih koe s kontaktnimi podatki ter QR kodo, ki vas poveže s spletno stranjo posamezne planinske koee. Tako lahko enostavno dostopate do širših podatkov o planinski koei (dostopi, možnost vzponov, ...). Posebej sta oznaeeni obhodnici Slovenska planinska pot in Evropska pešpot E6), smeri priljubljenih turnih smukov, lokacije urejenih parkiriše na priljubljenejših izhodišeih, postajališea javnih prevoznih sredstev, gostišea, marsikatero naravno in kulturno znamenitost, plezališea in še kaj.
Lastnosti:Leto izdaje: 2015
Teža: 97 g
Priporoeamo za: izlete po Kamniško-Savinjskih Alpah
Zemljevid Kamniško-Savinjske Alpe - 1: 50 000
Zemljevid Kamniško-Savinjske Alpe - 1: 50 000
9,10 €
v annapurna

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka