GORENJE štedilnik K6351XC

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Prostostoječi štedilnik s kombiniranim kuhališčem 3x plin, 1x električna kuhalna plošča z IcoLed upravljanjem (gumbi + LED zaslon). Večsistemska peči... Preberi cel opis
899,00 € -11 %
799,00 €
-11 %899,00 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eSvet ponudbi
Ponudba trgovine eSvet za izdelek GORENJE štedilnik K6351XC. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Globina (cm)
60
Način upravljanja
Neto prostornina pečice (v l)
67
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX008196ED
Prijavi napako
Prostostoječi štedilnik s kombiniranim kuhališčem 3x plin, 1x električna kuhalna plošča z IcoLed upravljanjem (gumbi + LED zaslon). Večsistemska pečica (67 l) ima odporen SilverMatte emajl, ki je gladek in olajša čiščenje pečice. Dvojna steklena pečniška vrata CompactDoor in GentleClose tečaj za mehko zapiranje vrat. Pečica ima dinamično ohlajevanje, ki omogoča, da se aparat hitreje ohladi. PerfectGrill, variabilni žar, ki poskrbi za enakomerno zapečenost jedi. Kuhalna plošča z litoželeznimi rešetkami in enostavnim enoročnim električnim vžigom plinskih gorilnikov. Oprema: globok emajliran pekač, plitki pekač, plinske šobe G20/20 zemeljski plin, pečniška rešetka, izvlečni predal. Energijski razred A.
GORENJE štedilnik K6351XC
GORENJE štedilnik K6351XC
799,00 €
v eSvet

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka