BLAUPUNKT glasbeni stolp MS30BT, bel

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Glasbeni stolp opremljen s CD predvajalnikom, USB in AUX izhodom zagotavlja izvrstno glasbeno izkušnjo. Preko Bluetooth modula omogoča povezavo pametnih naprav in ... Preberi cel opis
159,99 € -19 %
129,99 €
1-3 dni
-19 %159,99 €
z dostavo 138,98 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
138,98 €
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek BLAUPUNKT glasbeni stolp MS30BT, bel. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00A5A6F0
Prijavi napako
Glasbeni stolp opremljen s CD predvajalnikom, USB in AUX izhodom zagotavlja izvrstno glasbeno izkušnjo. Preko Bluetooth modula omogoča povezavo pametnih naprav in predvajanje priljubljene glasbe. FM PLL radio ponuja možnost shranjevanja do 30 radijskih postaj.

MS30BT ponuja možnost predvajanja tako standardnih avdio CD-jev, kot tudi MP3 datotek shranjenih na CD-R/CD-RW diskih. Med predvajanjem lahko uporabljate funkcijo ponavljanja ali naključnega predvajanja, prav tako lahko izberete skladbe z vnosom zaporedne številke na daljinskem upravljalniku. Ustvarite lahko vaš seznam prevajanja z izbiro skladb ali celo izbiro in ponavljanjem specifičnih delov skladb.

MS30BT je opremljen z Bluetooth-om, zahvaljujoč kateremu lahko predvajate skladbe iz vaše mobilne naprave ali drugega kompatibilnega avdio vira. USB vhod na sprednji strani naprave uporabnikom omogoča povezavo vseh vrst pomnilniških ključkov z maksimalno kapaciteto 32GB.

Naprava ima vgrajen FM sprejemnik z digitalnim PLL, ki omogoča shranjevanje do 40 radijskih postaj. Z neposredno izbiro frekvence preko številčnice na daljinskem upravljalniku imate hiter dostop do postaje brez nepotrebnega iskanja. Naša naprava ima vgrajen ojačevalnik s skupno močjo 40W RMS in prilagodljivimi nizkimi in visokimi toni. Da bi izbrali vaše preference zvoka, vam pomaga izenačevalnik z nastavitvami: POP, ROCK, JAZZ in CLASSIC.

MS30BT omogoča dva avdio izhodna signala. Prvi je nameščen na zadnji strani naprave, drugi pa je posebej zasnovan za tiste, ki želijo poslušati glasbo preko slušalk in je nameščen na sprednji strani glavne enote.
BLAUPUNKT glasbeni stolp MS30BT, bel
BLAUPUNKT glasbeni stolp MS30BT, bel
129,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka