Car-Rep Plastic Primer, 400ml

Car-Rep Plastic Primer, 400ml

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Car-Rep® Plastic Primer je brezbarvni primer za vse plastične površine. Znatno izboljša oprijem barve na površino. Primeren za ABS, EPDM, PVC, lp... Preberi cel opis
Cena z dostavo
13,79 €
Cena je bila osvežena danes ob 03:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o operi-avto ponudbi
Ponudba trgovine operi-avto za izdelek Car-Rep Plastic Primer, 400ml. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta dodatne opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0080415E
Prijavi napako
Car-Rep® Plastic Primer je brezbarvni primer za vse plastične površine. Znatno izboljša oprijem barve na površino. Primeren za ABS, EPDM, PVC, lpleksi, Fiber-Glass, PA, PU,...Pred nanosom je potrebno preveriti kompatibilnost na manjšem skritem mestu. Primeren za nadaljnjo barvanje z večinoma vsemi barvami na tržišču. Uporabljamo ga lahko na vseh plastičnih površinah v notranjosti ali zunanjosti vozila.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom površino dobro očistite in razmastite. Pločevinko dobro pretresite (cca. 3 minute). Nanesite z razdalje 20-30 cm, v večih tankih slojih. Barvo lahko nanašate še na mokro kot tudi že posušeno površino. Čas sušenja: 5 min na otip. 10-15 min za nadaljnjo barvanje.
Varnostni napotki:
Vsebuje: aceton butan-2-ol butanon n-Butil acetat. Nevarno: H222 Zelo lahko vnetljiv aerosol. H319 Povzroča hudo draženje oči. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H229 Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P251 Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P410 + P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. P211 Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila.
Car-Rep Plastic Primer, 400ml
Car-Rep Plastic Primer, 400ml
8,89 €
v operi-avto

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka