INTEX bazen z mehkim robom

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Intex bazen z mehkim robom je čudovit otroški bazenček, ki bo navdušil vaše malčke. Ponaša se z dvema obročoma in mehkim robom.Njegove dimenzije so 188x46 cm. Za lažje pr... Preberi cel opis
30,40 € -49 %
15,57 €
2-5 dni
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:31.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Cena z dostavo
25,19 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Proizvajalec
Konstrukcija
Oblika bazena
Vrsta bazena
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX007EC267
Prijavi napako
Intex bazen z mehkim robom je čudovit otroški bazenček, ki bo navdušil vaše malčke. Ponaša se z dvema obročoma in mehkim robom.Njegove dimenzije so 188x46 cm. Za lažje praznjenje bazena je nameščen izpustni ventil. Debelina materiala je 0,25 mm (stena), 0,20 mm (dno bazena). Višina vode 30 cm, volumen 790 l (ob 90% polnitvi). Priporočamo uporabo od 3. let otrokove starosti dalje. Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.

OPOZORILA: Izdelek se lahko uporablja samo pod nadzorom odrasle osebe. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora - nevarnost utopitve. Otroci se lahko utopijo v zelo majhni količini vode. Izpraznite bazen, ko ni v uporabi. Ne uporabljajte v bližini ognja. Izdelek ne smete postaviti na beton, asfalt ali na kakšno drugo trdo podlago. Namenjeno samo domači uporabi. Za zunanjo uporabo.

OPOZORILO NA IZDELKU: Otroka nikoli ne pustite brez nadzora - nevarnost utopitve. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Obliž za popravila - Pred popravilom očistite površino in pritisnite obliž na poškodovani del. Z napihovanjem izdelka počakajte 30 minut. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.
INTEX bazen z mehkim robom
INTEX bazen z mehkim robom
15,57 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka