HITACHI toplotna črpalka Yutaki M RASM-4VNE, 11kW

HITACHI toplotna črpalka Yutaki M RASM-4VNE, 11kW

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Toplotna črpalka Yutaki M omogoča uporabniku pridobitev talnega ogrevanja, radiatorjev, ventilatorskih konvektorjev in ogrevanja sanitarne vode. Gre za enoslojni sistem z... Preberi cel opis
5.358,00 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

In stock

Cena je bila osvežena danes ob 07:27.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eMundia.si ponudbi
Ponudba trgovine eMundia.si za izdelek HITACHI toplotna črpalka Yutaki M RASM-4VNE, 11kW. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Grelna moč (W)
11000
Max.temperatura vode (°C)
60
Min.temperatura zraka (°C)
25
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX007E9328
Prijavi napako
Toplotna črpalka Yutaki M omogoča uporabniku pridobitev talnega ogrevanja, radiatorjev, ventilatorskih konvektorjev in ogrevanja sanitarne vode. Gre za enoslojni sistem za vgradnjo, v katero koli vrsto zgrabe. Montaža je izredno enostavna, saj enota ne potrebuje hladilnih cevnih priključkov.

Celoletni sistem

Kombinacija Yutaki M in hladilnega sistema, ki omogoča toplotni črpali obratno delovanje, lahko dosežete maksimalno udobje skozi celo leto. Naprava bo pozimi poskrbela za ogrevanje, poleti pa za hlajenje

Nove komponente, izboljšana zmogljivost

Naprava je nadgrajena z novimi tehničnimi komponentami - električno omraico, zapornim ventilom, vodnim filtrom in ekspanzijskim rezervoarjem.

Udobje z minimalno porabo

Največje udobje z minimalno porabo tudi v najbolj ekstremnih vremenskih razmerah. Vse enote Yutaki imajo energijski razred A++ ali pa A+++.

Hitra in enostavna montaža v vseh prostorih

Monobolični sistem omogoča uporabo vseh komponent preko ene same zunanje enote, s čimer prihranite notranji prostor. Stroški in čas montaže so minimalni, saj skoraj ni potreb po dodatnih montažnih ceveh in povezavah s hladilnim krogom.

Različni načini delovanja 

Toplotno črpalko Yutaki M lahko nastavite na način udobja, varčevanja z energijo, odmrzovanja ali a počitniški način. Tako si lahko delovanje prilagodite vašim potrebam.
HITACHI toplotna črpalka Yutaki M RASM-4VNE, 11kW
HITACHI toplotna črpalka Yutaki M RASM-4VNE, 11kW
5.358,00 €
v eMundia.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka