DURAMAXX MOUNTEE, 130 L, 60 KG, PRIKOLICA ZA KOLO, TOVORNA PRIKOLICA, JEKLENA VZMET, MODRO-ČRNA (BCT1-Mountee BLUE/BL)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Prikolica za kolo Mountee proizvajalca DURAMAXX je vaš specialist za prevoz težkega tovora s kolesom - po nakupih, na poti v vrtu ali z vrta, na piknik, ali bolj zahte... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 16:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Ponudba trgovine Electronic star za izdelek DURAMAXX MOUNTEE, 130 L, 60 KG, PRIKOLICA ZA KOLO, TOVORNA PRIKOLICA, JEKLENA VZMET, MODRO-ČRNA (BCT1-Mountee BLUE/BL). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX007C88B6
Prijavi napako

Prikolica za kolo Mountee proizvajalca DURAMAXX je vaš specialist za prevoz težkega tovora s kolesom - po nakupih, na poti v vrtu ali z vrta, na piknik, ali bolj zahteven izlet s kolesom. V njenem 130 litrskem tovornem prostoru je dovolj prostora, za vsako prtljago, od treh gajbic mineralne vode, preko nekaj paketov zemlje, ki jo rabite na vrtu, pa do popolne opreme za kampiranje. Na stabilen jeklen okvir je možno brez težav položiti do 60 kg tovora. Temu je prilagojeno tudi dno prikolice, ki ima križno varjeno podlago iz ploščatega jekla. Pri kratkih oddaljenostih ne potrebujete več avtomobila, pač pa lahko za prevoz tovora uporabite kar svoje kolo s prikolico DURAMAXX Mountee. S tem se boste izognili stresnemu iskanju parkiriščnega prostora, prometnim zastojem, pa tudi vaša športna aktivnost se bo izboljšala, kar se bo poznalo na vašem zdravstvenem stanju. Da tovor, ki ga prevažate ni viden, ga lahko pokrijete z najlonsko prevleko, ki jo po potrebi hitro raztegnete preko okvirja.

70 cm dolga vzmet, se lahko hitro in preprosto pričvrsti na predhodno montiran spoj na zadnjo gumo kolesa. To jamči, da se prikolica ne bo premaknila sama od sebe. Če v določenem trenutku ne potrebujete profesionalca za prevoz, lahko kolesa zahvaljujoč sestavu hitrega montiranja zelo hitro in preprosto odstranite, ter prikolico v nekaj potezah zložite tako, da je povsem ploščata. Tudi vzmet je zložljiva, kar lajša shranjevanje.

Za varnost v cestnem prometu skrbijo priložena opozorilna rdeče-oranžna zastavica na 145 cm dolgem vzvodu, ter dva zlata reflektorja na 16" gumah, ki odsevata svetlobo. Pnevmatike lahko brez kakršnegakoli pretiranega truda na vsaki bencinski črpalki napolnite z zračno tlačilko.

Prikolica se dostavlja delno montirana. V popolnosti jo lahko montirajo tudi tehnično manj sposobni ljudje, v približno desetih minutah.

Prosimo bodite pozorni na to, da si morate za uporabo prikolice v cestnem prometu dodatno priskrbeti še zadnje luči.

DURAMAXX MOUNTEE, 130 L, 60 KG, PRIKOLICA ZA KOLO, TOVORNA PRIKOLICA, JEKLENA VZMET, MODRO-ČRNA (BCT1-Mountee BLUE/BL)
DURAMAXX MOUNTEE, 130 L, 60 KG, PRIKOLICA ZA KOLO, TOVORNA PRIKOLICA, JEKLENA VZMET, MODRO-ČRNA (BCT1-Mountee BLUE/BL)
219,90 €
v Electronic star

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka