HERMES uniseks toaletna voda Hermo¨s Un Jardin Sur Le Toit, 100ml

HERMES uniseks toaletna voda Hermo¨s Un Jardin Sur Le Toit, 100ml

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Toaletna voda Hermes Un Jardin Sur Le Toit je primerna tako za moške kot za ženske. Ta uniseks parfum prihaja iz znamenite francoske modne hiše Hermes. Za parfume Hermes ... Preberi cel opis
130,60 €
2-4 dni
Cena z dostavo
133,50 €
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Notino ponudbi
Ponudba trgovine Notino za izdelek HERMES uniseks toaletna voda Hermo¨s Un Jardin Sur Le Toit, 100ml. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Količina (ml/g)
100 ml/g
Ženski / moški
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX007AD05B
Prijavi napako
Toaletna voda Hermes Un Jardin Sur Le Toit je primerna tako za moške kot za ženske. Ta uniseks parfum prihaja iz znamenite francoske modne hiše Hermes. Za parfume Hermes je značilno to, da se zgledujejo po naravni lepoti in čisti atmosferi narave. Veliko parfumov vsebuje aromo usnja, saj se podjetje ukvarja predvsem z izdelavo usnjenih torbic. Blagovna znamka Hermes se je pred kratkim zapisala v podzavest predvsem s svojo kolekcijo Un jardin. Parfum Sur Le Toit je četrti po vrsti v tej kolekciji, svetu mode pa je bil predstavljen leta 2011.

Toaletna voda se zgleduje ozračju v poletnem vrtu glavnega sedeža podjetja Hermes. Deluje zelo nežno in sveže. Kombinira vse glavne simbole poletja in jih kaže v kristalno čisti podobi. Vzbuja podobne občutke, kot če stopite v sanjski vrt, ki ga je ravnokar osvežil poletni dež, svež veter pa k vam nese vse dišave, ki vas napolnjujejo z občutkom neskončne energije in dobrega razpoloženja. Ker je namenjen ženskam in moškim, poudarja splošne, neobarvane elemente, ki ustrezajo obema spoloma. Izpostavlja individulanost, energičnost in navdušenje do življenja svojega uporabnika in tako kaže na njegovo edinstvenost. Všeč bo predstavnikom obeh spolov, ki imajo raje bolj nežne in sveže vonje. Un Jardin Sur Le Toit bodo vzljubile ženske, ki rade naglasijo svojo naravno privlačnost, in moški, ki se ne bojijo pokazati svoje nežnejše plati osebnosti, čeprav pri tem ne zgubijo niti koščka svoje moškosti.

Dišeča kompozicija se odpira z osvežujočimi, čistimi toni sveže zelene trave, ki so kombinirani s sadnimi prvinami sveže narezanega, nekoliko nezrelega, še kiselkastega jabolka in sladke hruške. Dišava se gladko nadaljuje v nežne, cvetlične motive romantične vrtnice in magnolije. Na koncu se dišava prelevi v privlačno aromo rožmarina, ki celotno dišavo obogati in ji doda polnejšo in temnejšo prvino. Dišava je bolj primerna za tople poletne dni in večere, ki pride njen svež karakter najbolj do izraza.

Steklenička parfuma popolnoma spodbuja naravnost celotne dišave. Zasnovana je v sveže zeleni barvi in tako dopolnjuje zadnji košček do popolnosti parfuma Un Jardin Sur Le Toit.
HERMES uniseks toaletna voda Hermo¨s Un Jardin Sur Le Toit, 100ml
HERMES uniseks toaletna voda Hermo¨s Un Jardin Sur Le Toit, 100ml
130,60 €
v Notino

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka