Kletka za male živali in zajčke z zunanjim izhodom iz lesa

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Visokokakovostna dvonadstropna kletka zagotavlja velik, udoben prostor za namestitev ljubkih zajčkov in kokoši. Ponaša se z večnamensko uporabo: igranje, sprehajanje, tre... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

20

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o vidaXL.si ponudbi
Ponudba trgovine vidaXL.si za izdelek Kletka za male živali in zajčke z zunanjim izhodom iz lesa. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX012036D3
Prijavi napako
Visokokakovostna dvonadstropna kletka zagotavlja velik, udoben prostor za namestitev ljubkih zajčkov in kokoši. Ponaša se z večnamensko uporabo: igranje, sprehajanje, treniranje ali pa samo za varno namestitev vaših ljubljenčkov. Ta kletka bo vašim ljubljenčkom zagotovila ogromno prostora za sprehajanje, tesna železna žičnata mreža pa bo preprečila neželeno vedenje in nepričakovane nesreče. Konstrukcija iz jeklene žičnate mreže bo zagotovila nadzor nad ljubljenčki, njim pa omogočila pogled na okolico in dostop do obilice svežega zraka. Ta kletka za male živali je narejena lesenega okvirja, zato je to dovolj močna in varna ograda, ki bo služila dolga leta. Zelena streha skrbi za zaščito pred dežjem, udobna hišica pa predstavlja popoln prostor za spanje. Lestev omogoča enostaven dostop iz spodnjega v zgornje nadstropje. Vrata se zapirajo enostavno. Ta lesena kletka za zajčke je popolna izbira za manjše hišne ljubljenčke. Pomembna opomba: Priporočamo, da zajčnik postavite pod streho. Tako boste podaljšali njegovo življenjsko dobo.

Lastnosti

Material: Les jelke z barvanim finišem
Celotne dimenzije: 144x100x100 cm (DxŠxV)
Dvojna železna žičnata mreža
Zelena voodporna streha ščiti pred vlago
Ne-drseča lestev za enostaven dostop do zgornjega nadstropja
Izvlečni pladenj za enostavno vzdrževanje
Odporno na vremenske vplive
Preprosta sestava
Da bi preprečili prevračanje, je treba ta izdelek uporabiti s priloženo napravo za pritrditev na steno
Primerno za zajce
Notranje dimenzije: 88x129x101 cm (ŠxGxV)

Kletka za male živali in zajčke z zunanjim izhodom iz lesa
Kletka za male živali in zajčke z zunanjim izhodom iz lesa
131,99 €
v vidaXL.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka