VIDAXL stojalo za oblačila, črno

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Močno stojalo za oblačila predstavlja hitro in preprosto rešitev za shranjevanje oblačil. Lahko se ga postavi kamorkoli v vašem domu, idealno je za shranjev... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

20

Cena je bila osvežena danes ob 14:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o vidaXL.si ponudbi
Ponudba trgovine vidaXL.si za izdelek VIDAXL stojalo za oblačila, črno. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Globina (cm)
44
Primerno za
Širina (cm)
90
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX007A662B
Prijavi napako
Močno stojalo za oblačila predstavlja hitro in preprosto rešitev za shranjevanje oblačil. Lahko se ga postavi kamorkoli v vašem domu, idealno je za shranjevanje vaših oblačil, ki tako ne bodo zmečkana.

To stojalo za oblačila z drogom za obešanje in spodnjo polico, bo ustvarilo dodaten prostor za obešanje vaših oblek, čevljev in drugih stvari. Ponuja enostaven dostop do vseh vaših oblačil in pripomočkov.

Elegantni, slikoviti detajli skrbijo, da je to stojalo za oblačila dekorativno in tudi praktično. Stojalo za oblačila se ponaša z vzdržljivo, jekleno strukturo, ki skrbi, da je stojalo lahko ampak močno. Spodnja polica se lahko uporablja za shranjevanje čevljev ali košar.

Montaža je zelo preprosta.
VIDAXL stojalo za oblačila, črno
VIDAXL stojalo za oblačila, črno
54,99 €
v vidaXL.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka