Wepp rapid sealant 200ml

Wepp rapid sealant 200ml

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Je vodoodporen permanentno elastičen HT črn silikon z ekstremnimi sposobnostmi oprijemanja na kovino, aluminij, keramiko, steklo, les, plastiko,... Zdrži temperature d... Preberi cel opis

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Cena je bila osvežena včeraj ob 03:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ims-trgovina ponudbi
Ponudba trgovine ims-trgovina za izdelek Wepp rapid sealant 200ml. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0079EAAB
Prijavi napako

Je vodoodporen permanentno elastičen HT črn silikon z ekstremnimi sposobnostmi oprijemanja na kovino, aluminij, keramiko, steklo, les, plastiko,... Zdrži temperature do 260C. Idealno za tesnjenje menjalnikov, blokov motorja, črpalk, izpušnega sistema, prezračevanja... Posebno pakiranje pod tlakom omogoča uporabo brez dodatnih konvencionalnih orodij, kot so pištole in podobna orodja.

Navodila za uporabo:
Odstranimo varovalki iz sprožilca. Odvijemo pokrov, šobo obrnemo za 90C in v tankem sloju nanesemo silikon na površino. Površina mora biti pred nanosom očiščena in suha. Presežek odstranimo s krpo.

Varnostni napotki:
Pozor: H229 Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. H318 Povzroča hude poškodbe oči.H315 Povzroča draženje kože.P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok.P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin.- Kajenje prepovedano. P251 Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P410 + P412 Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 oC/122 oF.

Wepp rapid sealant 200ml
Wepp rapid sealant 200ml
17,07 €
v ims-trgovina

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka