K2 polirna pasta Marine B1, 1000g

K2 polirna pasta Marine B1, 1000g

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Enostopenjska polirna pasta za poliranje plovil, trdih površin, laminatov, ogljikovih vlaken, kompozitov in ostalih trdih površin. Učinkovito odstranjuje te... Preberi cel opis
Cena z dostavo
41,50 €
Cena je bila osvežena danes ob 02:49.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o operi-avto ponudbi
Ponudba trgovine operi-avto za izdelek K2 polirna pasta Marine B1, 1000g. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0079E984
Prijavi napako
Enostopenjska polirna pasta za poliranje plovil, trdih površin, laminatov, ogljikovih vlaken, kompozitov in ostalih trdih površin. Učinkovito odstranjuje težje praske in ostale poškodbe na površini. V večini primerov nadalnje stopnje poliranja niso potrebne. Med poliranjem ustvarja izjemno malo toplote. Zagotavlja visok sijaj in popolno gladkost površine.
Navodila za uporabo:
Pasta je primerna za uporabo v kombinaciji s penastimi grobimi in srednje grobimi ter merino polirnimi gobicami. Izbira gobice je odvisna od stanja površine. Površino pred poliranjem očistite in razmastite. Večje poškodbe lahko odstranite tudi z brusnim papirjem, ustrezne granulacije. Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite manjšo količino paste na polirno gobico. Pasto razmažite po površinii in začnite polirati z nizkimi obrati (cca. 600rpm). Število obratov postopoma povečujte, da dosežete visok sijaj površine. Ostanek paste nato obrišite s čisto mikro krpo. Pasta se na površini ne sme zasušiti. Ne uporabljati na neposredni sončni svetlobi.
Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke.P332+P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu za nacionalnimi predpisi.
K2 polirna pasta Marine B1, 1000g
K2 polirna pasta Marine B1, 1000g
36,60 €
v operi-avto

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka