RAGING BULL modre tabletke Premium

RAGING BULL modre tabletke Premium

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Raging Bull Premium je najnovejši izdelek na področju modrih tabletk, ki niso namenjene hipnemu učinku, temveč dolgotrajnjemu jemanju, ki ima lahko še močnejši učinek!Kor... Preberi cel opis
Cena z dostavo
53,80 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 01:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek RAGING BULL modre tabletke Premium. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Vrsta stimulatorja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0079793D
Prijavi napako
Raging Bull Premium je najnovejši izdelek na področju modrih tabletk, ki niso namenjene hipnemu učinku, temveč dolgotrajnjemu jemanju, ki ima lahko še močnejši učinek!Korenina rdečega Panax ginseng, glog, rožni koren, grško seno, korenina ingverja, navadna zobačica, bučna semena in velika kopriva sestavljajo učinkovito mešanico, ki z rednim vsakodnevnim jemanjem obljubljajo boljši spolni nastop, močnejše erekcije, višji libido in boljše penetracije, predvsem pa brezskrbno spolnost.Če vam tudi to ni dovolj, vam lahko povemo, da je poleg tega, da je 100% naraven, izdelek na voljo popolnoma brez recepta, kar vam lahko prihrani marsikateri neroden obisk pri zdravniku ali v lekarni.Pregled učinka sestavin na hitro:Ginseng izvira iz Azije, kjer ga že več tisočletij uporabljajo za zdravljenje impotence, kot afrodiziak in stimulans. Glog izboljšuje pretok krvi in omogoča boljše in trše nabrekanje penisa.Rožni koren izboljšuje plodnost.Grško seno se v Indiji in Afriki že stoletja uporablja za dvig libida in izboljšanje spolnega nastopa.Ingver v mnogih svetovnih kulturah ni le kulinarični dodatek, temveč tudi sredstvo za pomoč pri oslabljeni erekciji.Navadna zobačica izvira iz Ayurvedskega nauka, v katerem je znana kot dvigovalka libida ter moške potence in spolnega nastopa.Bučna semena se že od nekdaj uporabljajo za zdravljenje povečane prostate in urinarnih težav.Navadna kopriva je sicer neprijetna na dotik, vendar pa se že od nekdaj uporablja v zdravstvene in prehrambene namene.Navodila za uporabo: vsako jutro ob zajtrku vzemite 2 kapsuli Raging Bull Premium in ju popijte z vsaj 2,5 dcl vode. Ne prekoračite priporočenega odmerka. V primeru, da jemljete kakršnakoli zdravila, se morate pred uporabo posvetovati s svojim zdravnikom. Ni primerno za osebe mlajše od 18 let. Hraniti v hladnem in suhem prostoru. Hraniti izven dosega otrok. Učinkovitost izdelka lahko pri posameznikih variira. V primeru neželenih učinkov takoj prenehajte z uporabo tablet. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.**Mnenja uporabnikov niso tipična, ampak individualna mnenja in lahko variirajo od osebe do osebe! Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da boste ob uporabi izdelka Raging Bull Premium opazili trdnejše in dolgotrajne erekcije, boljšo vitalnost, večjo spolno slo, kratek čas regeneracije po spolnih odnosih ali da bo izdelek vplival na vaše spolno življenje ali samozavest ter na vaše zdravje. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov. Mnenja so rezultat edinstvenih okoliščin uporabnikov, podjetje Spletna Fuzija d.o.o. na njih ni vplivalo na nikakršen način.

Lastnosti:
Vsebina: 60 kapsul po 710 mg
RAGING BULL modre tabletke Premium
RAGING BULL modre tabletke Premium
49,90 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka