BRAUN palični mešalnik MQ3025 Spaghetti

BRAUN palični mešalnik MQ3025 Spaghetti

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Palični mešalnik Braun MQ 3025 je namenjen delanju omak, lahko pa ga uporabite tudi za druge stvari. Ima posebej oblikovano mešalno nogo, tako, da pred mešanje ne boste v... Preberi cel opis
43,99 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
47,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o gamers.si ponudbi
Ponudba trgovine gamers.si za izdelek BRAUN palični mešalnik MQ3025 Spaghetti. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Komplet z dodatki
da
Moč (v W)
700 W
Pomivanje v pomivalnem stroju
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00796797
Prijavi napako
Palični mešalnik Braun MQ 3025 je namenjen delanju omak, lahko pa ga uporabite tudi za druge stvari. Ima posebej oblikovano mešalno nogo, tako, da pred mešanje ne boste več potrebovali živil toliko zrezati kot prej. Cela živila zmeša v samo nekaj sekundah.

Palični mešalnik ima na voljo dve hitrosti, ki si jih izberete po želji in potrebi, da dosežete določeno stopnjo mešanja. Ker ima mešalnik poseben dizajn ter tehnologijo SPLASH control pa vas ne bo potrebno skrbeti, da boste umazali kuhinjo.

Palični mešalnik Braun MQ 3025 Spaghetti ima 700 W moči. Je tih, zanesljiv ter kompakten. Kapaciteta vrča je 600 ml, kapaciteta sekljalnika pa znaša 350 ml. Tako boste imeli dovolj moči ter prostornine za ustvarjanje raznovrstnih obrokov.

Mešalnik ima strukturiran oprijem za še lažjo in zanesljivo uporabo. Mešalnik po uporabi preprosto obrišemo, nastavke pa lahko enostavno operemo v pomivalnem stroju. Material mešalnika je nerjaveče jeklo, tako boste lahko mešalnik uporabljali dolgo časa.

Mešalnik ima priložen tudi nastavek za stepanje – metlico. Tako boste lahko hitro stepali smetano ali mešali testo za palačinke. Palični mešalnik je hitra rešitev za delanje slaščic, saj ga je enostavno pripraviti in po uporabi očistiti.
BRAUN palični mešalnik MQ3025 Spaghetti
BRAUN palični mešalnik MQ3025 Spaghetti
43,99 €
v gamers.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka