BRAUN brivnik Series 3 - 300

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Braun Series 3 300s polnljiv električni brivnik črne barve je neusmiljen do brade in nežen do kože. 3 neodvisno gibljivi rezalni deli (brivna glava 3-Flex) so občutljivi ... Preberi cel opis
Vse ponudbe
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Centralno skladišče: 2 Celovec: 2 Gradec: 1 Beljak: 0

Cena je bila osvežena danes ob 02:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic4You - Majdič ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
70,98 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 5-8 dneh Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 18:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Proizvajalec
Gibljive brivne glave Ta podatek pove ali so brivne glave na napravi gibljive ali ne. Gibljive brivne glave se lepše prilagajajo obliki obraza, in tako poskrbijo za boljše in temeljitejše britje.
ne
Kabel
ne
Št. brivnih glav
1
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX007937CC
Prijavi napako
Braun Series 3 300s polnljiv električni brivnik črne barve je neusmiljen do brade in nežen do kože. 3 neodvisno gibljivi rezalni deli (brivna glava 3-Flex) so občutljivi na pritisk, za učinkovito britje in udobje za kožo; za maksimalni stik s kožo prilagaja vsaki potezi obraza. Mrežica Sensofoil ščiti kožo pred izjemno ostrimi rezili. Prijazen do kože - Braunova rezila, občutljiva na pritisk, se samodejno odmaknejo, da zaščitijo kožo. Pametni dizajn -polna brivna moč Series 3 je vgrajena v super ozki glavi, s katero lahko zlahka dosežete težko dostopna mesta. Brivnik je 100 % vodoodporen- do 5 metrov; za enostavno in higiensko čiščenje jih lahko sperete pod tekočo vodo. 2 polnljivi NiMH bateriji s tehnologijo hitrega polnjenja; za eno britje zadošča že 5 minut polnjenja. Ergonomski ročaj, vrvični in brezvrvični - pametni vtič za samodejno prilagajanje napetosti od 100 do 240 voltov. Vključuje: brivnik Braun Series 3, potovalno torbico, pametni vtič za samodejno prilagajanje napetosti od 100 do 240 voltov.
BRAUN brivnik Series 3 - 300
BRAUN brivnik Series 3 - 300
43,71 €
v Electronic4You - Majdič

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka