Loocida Sonnenstein Studie 78, betonska viseča luč, beton & jeklo (LEH2-Sonne-Studie-78)

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

"Samo popolna harmonija tako v tehnični namenski funkcionalnosti, kot tudi v proporcijah oblike lahko ustvari lepoto - Walter Gropius, 1955" . Luč Sonnenstein Studie 7... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 12:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Ponudba trgovine Electronic star za izdelek Loocida Sonnenstein Studie 78, betonska viseča luč, beton & jeklo (LEH2-Sonne-Studie-78). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00778451
Prijavi napako

"Samo popolna harmonija tako v tehnični namenski funkcionalnosti, kot tudi v proporcijah oblike lahko ustvari lepoto - Walter Gropius, 1955" . Luč Sonnenstein Studie 78 od podjetja Loocida se je zavezalo k tem estetskim zahtevam v obliki viseče luči z betonskega materiala.

Viseča luč ustvarja tekoči prehod težke betonske osnove in odprtega jeklenega senčila. Puristična oblika senčila luči se prilega v moderen stil bivanja ali nastavi kontrastne poudarke v vintage vzdušju.

Smiselnost v čisti, pravi obliki: Senčilo luči iz jekla poskrbi za jasno pretakanje svetlobe v prostoru in ustvarja kontrast k neprozornemu betonu.

Betonska viseča luč Loocida Sonnenstein Studie 78 je narejena iz nenavadnih naravnih materialov in je povezava estetike, kreativnosti in čistoče s svetlobno funkcionalnostjo.

Loocida Sonnenstein Studie 78, betonska viseča luč, beton & jeklo (LEH2-Sonne-Studie-78)
Loocida Sonnenstein Studie 78, betonska viseča luč, beton & jeklo (LEH2-Sonne-Studie-78)
40,90 €
v Electronic star

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka