LOGITECH brezžične gaming slušalke G533 (7.1), črne

LOGITECH brezžične gaming slušalke G533 (7.1), črne

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Prostorski 7.1 zvok bo navdušil vse, ki veliko časa posvetijo igranju računalniških iger. Pridobili boste prednost pred nasprotniki, saj bo izjemno čist zvok poskrbel za ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
79,54 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 16:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Senetic ponudbi
Ponudba trgovine Senetic za izdelek LOGITECH brezžične gaming slušalke G533 (7.1), črne. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Kontrola glasnosti Ta podatek Vam pove ali ima naprava vgrajeno kontrolo glasnosti ali ne.
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00769ECD
Prijavi napako
Prostorski 7.1 zvok bo navdušil vse, ki veliko časa posvetijo igranju računalniških iger. Pridobili boste prednost pred nasprotniki, saj bo izjemno čist zvok poskrbel za lažje umeščanje nasprotnika v prostor.

Slušalke ponujajo možnost nastavljanje glasnosti za vsakega od sedmih kanalov. Za dolgotrajno igranje bo poskrbela polnilna baterija, ki z enim polnjenjem zagotovi do 15 ur zvočnih užitkov.

Logitech ob nepremagljivi kakovosti ni pozabil niti na udobje. Prednost slušalk je uporaba mehkih, zračnih materialov, ki ponujajo udobno nošenje in prijetno izkušnjo tudi ob dolgotrajnejši uporabi. Ušesne blazinice so zasnovane tako, da se kar najbolje prilegajo ušesom, brez neprijetnega pritiska na mehka tkiva.

Brezžično povezovanje slušalk z vašo igralno napravo, omogoča svobodno gibanje do 15m.
LOGITECH brezžične gaming slušalke G533 (7.1), črne
LOGITECH brezžične gaming slušalke G533 (7.1), črne
71,35 €
v Senetic

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka