CAPITAL SPORTS Azura X2 X-Bike , Sobno kolo, do 120 kg, merilec pulza, zložljiv, 4 kg,črne barve (FIT17-Azura X2)

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

X-bike Azura X2 od podjetja CAPITAL SPORTS je vaša naprava za vadbo številka ena, za zmerno in ergonomsko izboljševanje kondicije in storilnosti. S svojo težo 4 kg in ... Preberi cel opis

264,50 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
280,49 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 7-10 dneh Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek CAPITAL SPORTS Azura X2 X-Bike , Sobno kolo, do 120 kg, merilec pulza, zložljiv, 4 kg,črne barve (FIT17-Azura X2). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Obremenitev/nosilnost (kg)
120
Položaj sedenja
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX007475D5
Prijavi napako

X-bike Azura X2 od podjetja CAPITAL SPORTS je vaša naprava za vadbo številka ena, za zmerno in ergonomsko izboljševanje kondicije in storilnosti. S svojo težo 4 kg in osmimi stopnjami nastavitev težavnosti boste vedno našli ta pravo obremenitev za trening po vaših zahtevah. Vzpodbuja izgorevanje maščob in mobilizira sklepe. Za udoben in komforten trening poskrbi ekstra širok sedež, ki je nastavljiv v sedmih položajih odvisno od dolžine nog. Dodatni komfort prinese nastavljivo naslonjalo , ki se lahko nastavi v nizek ali visok položaj.S pomočjo tristopenjskega položaja omogoča X-bike Azura X2 od podjetja CAPITAL SPORTS trening za osebe do višine 1,9 m.

Za točno kontrolo storilnosti pri treningu ima X-bike Azura X2 od podjetja CAPITAL SPORTS vadbeni računalnik, ki se zelo enostavno uporablja. Pokaže vam hitrost, prevoženo razdaljo, čas in porabljene kalorije. Z dvema senzorjema, ki se nahajata na ročajih, se meri pulz, ki se tudi prikaže na zaslonu.

Po treningu lahko X-Bike enostavno razstavite, tako da pri skladiščenju varčujete s prostorom. Kolesa olajšajo transport.

X-Bike se dostavi kot montažni set. Za sestavljanje je potrebnih približno 30 minut.

Dostopne verzije: črna brez ročaja na sedežu, črna z ročajem na sedežu (10030160), bela z ročajem na sedežu (10030162), bela brez ročaja na sedežu (10030163).

CAPITAL SPORTS Azura X2 X-Bike , Sobno kolo, do 120 kg, merilec pulza, zložljiv, 4 kg,črne barve (FIT17-Azura X2)
CAPITAL SPORTS Azura X2 X-Bike , Sobno kolo, do 120 kg, merilec pulza, zložljiv, 4 kg,črne barve (FIT17-Azura X2)
264,50 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka