REMINGTON brivnik XR1470 HyperFlex Aqua Pro

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
HyperFlex Aqua Pro je naš najbolj napreden rotacijski brivnik. Naši strokovnjaki so ustvarili ComfortFloat rezila , ki se samostojno gibljejo gor in dol, da zajamejo dlak... Preberi cel opis
176,00 €
2-4 dni
Cena z dostavo
178,90 €
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Notino ponudbi
Ponudba trgovine Notino za izdelek REMINGTON brivnik XR1470 HyperFlex Aqua Pro. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Gibljive brivne glave Ta podatek pove ali so brivne glave na napravi gibljive ali ne. Gibljive brivne glave se lepše prilagajajo obliki obraza, in tako poskrbijo za boljše in temeljitejše britje.
da
Kabel
ne
Rezilo za daljše dlačice
ne
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00739A52
Prijavi napako
HyperFlex Aqua Pro je naš najbolj napreden rotacijski brivnik. Naši strokovnjaki so ustvarili ComfortFloat rezila , ki se samostojno gibljejo gor in dol, da zajamejo dlake na vseh robovih. Za tista dodatna trdovratna področja, pa poskrbi turbo funkcija, ki brivniku da dodaten zagon moči, in olajša britje na težje dostopnih področjih. To je naslednja generacija britja! Naša revolucionarna tehnologija in HyperFlex ComfortFloat rezila omogočajo brivniku prilagajanje glavi in vratu za popolno pokritost. Če imate goste dlačice, boste želeli brivnik, ki je vodoodporen. Naš HyperFlex brivnik je 100% vodotesen in omogoča visoko zmogljivost tako na mokri kot suhi koži. Zasnovan je tako, da ga lahko uporabljate z gelom ali peno za britje in tako povišate vašo rutino na novo raven udobja. ComfortFloat rezila - temeljito / udobno britje. Protimikrobna glava aparata - zmanjšuje draženje kože, 100% vodotesen - za mokro / suho britje, Litijeve baterije - do 60 minut brezžične uporabe, LED merilnik polnosti baterije - sledite polnjenje baterije, Turbo Boost način - za hitro ukrotitev neukrotljivih dlačic, Hyperflex tehnologija. Active Contour tehnologija, dvo smerna rezila - 50% je večja pokritost, Precision Ultra rezila, ComfortTrim trimer za natančno oblikovanje, čas polnjenja: 90 minut, 5 minutno hitro polnjenje.
REMINGTON brivnik XR1470 HyperFlex Aqua Pro
REMINGTON brivnik XR1470 HyperFlex Aqua Pro
176,00 €
v Notino

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka