AVID Diva II SP + SME309 gramofon

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Vpogled v high-end avdio zmogljivosti

Diva II je s svojimi zmogljivostmi postavila merila v svojem razredu na zelo visoko raven, saj vam Diva II SP daje pravi vp... Preberi cel opis

4.700,00 €
1-2 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Raspoloživo odmah Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sonusart ponudbi
Ponudba trgovine Sonusart za izdelek AVID Diva II SP + SME309 gramofon. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00727E64
Prijavi napako

Vpogled v high-end avdio zmogljivosti

Diva II je s svojimi zmogljivostmi postavila merila v svojem razredu na zelo visoko raven, saj vam Diva II SP daje pravi vpogled v zmogljivosti, ki so prisotne zgolj v high-end avdio razredu. Ta je v absolutnih merilih že povsem ob razkošnem Volvereu, daleč od kakšne zgolj lepotne preobrazbe.

Nadzor in natančnost v reprodukciji so na najvišji ravni, rezultat dobro usmerjenih konstrukcijskih naporov pri vseh AVID modelih.

Natančno izdelan aluminijast krožnik je prvi in očiten korak naprej, njegove lastnosti vpijajo vibracije in so v simbiozi z lastnostmi ogrodja. V kombinaciji z edinstvenim suhim ležajem, so torzijske vibracije skoraj v celoti odstranjene.

Natančen nadzor hitrosti je zagotovljen s pomočjo posebnega DSP-ja, odstopanja v omrežni napetosti pa prečiščene, da bi zagotovili motorju zadostno zalogo moči za pogon. Na ta način se lahko vse zelo natančno umerja in zagotovi popolno hitrost krožniku.

Dvojni trak pomaga pri zmanjševanju glasnosti motorja, vibracij in nadzora, kar skupaj omogoča nadzor dinamike in stabilnosti krožnika ob obremenitvi. Rezultat? Uglajen in tudi dinamičen zvok, izboljšana definicija tudi na globokem in visoke koncu zvočnega spektra.

OPOMBA: V navedeni ceni ni všteta glava.

Še več o modelu AVID Diva II SP in drugi ponudbi high-end naprav si oglejte Sonus Elite.

AVID Diva II SP + SME309 gramofon
AVID Diva II SP + SME309 gramofon
4.700,00 €
v Sonusart

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka