Kompresijske kratke hlačke Compressport

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kompresijske kratke hlačke Compressport, ki ustrezajo najvišjim zahtevam in pričakovanjem športnikov!

Nudijo vam vse prednosti, ki jih zagotavljajo kompresijska o...
Preberi cel opis
89,00 € -50 %
44,51 €
1-3 dni
-50 %89,00 €
z dostavo 49,31 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
49,31 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 3-5 dneh Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:47.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek Kompresijske kratke hlačke Compressport . Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta športnega perila
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX007242B7
Prijavi napako
Kompresijske kratke hlačke Compressport, ki ustrezajo najvišjim zahtevam in pričakovanjem športnikov!

Nudijo vam vse prednosti, ki jih zagotavljajo kompresijska oblačila. Izboljšajo namreč vaše zmogljivosti, hkrati pa se vse bolj uporabljajo tudi po poškodbah, saj pomagajo pri hitrejši regeneraciji.

Zasnovane so posebej za športe z loparji.

Compressport kompresijske hlačke: se ponašajo z naslednjimi tehnologijami:

Proprioceptive Feedback Activation: hlačke s stimulacijo različnih kožnih in mišičnih receptorjev aktivirajo povratne proprioceptivne informacije. Vaše počutje je tako izboljšano, vaše ravnotežje boljše in vaš nastop uspešnejši. Flat Overlock: ta edinstvena in unikatna tehnologija zagotavlja maksimalno udobje in trdnost šivov. Preprečuje drgnjenje tudi med dolgimi treningi. SeamLess Compression Zone: študije dokazujejo zmanjšanje nastanka mlečne kisline med naporom. Anti-Muscle Damage: absorpcija sunkov in vibracij na mišicah, žilah in sklepih preprečuje poškodbe in izboljšuje odpornost. Massaging Effect Fibre: vsak gib sproži mikro masažo, ki izboljša počutje in zagotovi lahkotnost. Patentirano vlakno. Hydro Phobic: vodoodbojna vlakna odvajajo vlago in znoj, ne da bi ju absorbirala (niti pri izdatnem znojenju). Konec je z neudobno težkimi in vlažnimi oblačili, ki dražijo kožo in se ne posušijo. AntiBacterial: 100% higiensko. Preprečuje nastanek bakterij in se na povsem naraven način bori s telesnimi vonjavami, kar vam zagotavlja občutek svežine skozi cel dan. Shock Absorber: 360 kompresija ublaži učinek sunkov na mišice, vene in sklepe. UltraLight: material ne zadržuje vode in skrbi za lahkotnost (mokro ali suho). Compression: Compressport® vlakna so tkana na medicinskih kompresijskih napravah, kar omogoča do milimetra natančno kompresijsko gradacijo na točno določenih mišicah. Aktivira pretok krvi, odstranjuje strupe, skrbi za kolena, blaži sunke in zmanjšuje vibracije mišic. Injury Prevention: podpora poškodovani nogi.










Kompresijske kratke hlačke Compressport
Kompresijske kratke hlačke Compressport
44,51 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka