Tenga Flip Hole Zero

Tenga Flip Hole Zero

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Tenga Flip Hole Zero je oblikovana kot številka nič. Ta označuje nekakšno prelomnico v Tengini izdelavi, saj so jo s pomočjo izkušenj, ki so si jih njeni oblikovalci nabr... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 01:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek Tenga Flip Hole Zero. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0071179A
Prijavi napako
Tenga Flip Hole Zero je oblikovana kot številka nič. Ta označuje nekakšno prelomnico v Tengini izdelavi, saj so jo s pomočjo izkušenj, ki so si jih njeni oblikovalci nabrali v 10-letnem obstoju Tenge, preobrazili in v zakup vzeli vse njene prejšnje prednosti, ki so v tem izdelku še posebej poudarjene.Tenga Zero je tako narejena iz najboljših materialov in na osnovi najnovejše tehnologije. Penetracija, ki jo omogoča, je tako lahkotna, da od uporabnika ne zahteva skoraj nikakršnega truda. Njeno tesnjenje je popolno, tako da je puščanje lubrikanta zmanjšano na najmanjšo možno stopnjo, hkrati pa je tako tudi vakuum v njej veliko večji. Tenga Flip Hole Zero je tako ne le kakovostna, temveč tudi izjemno praktična. Preprostost njenega odpiranja je skoraj neverjetna, saj zagotavlja enostavno uporabo, za nameček pa tudi izjemno higieničnost, saj jo je tako preprosto čistiti, primerna pa je tudi za večkratno uporabo.

Lastnosti:
Material: Silikon
Dolžina: 18 cm
Širina: 8 cm
Tenga Flip Hole Zero
Tenga Flip Hole Zero
99,90 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka