CIBA VISION SOLOCARE AQUA 90ML

CIBA VISION SOLOCARE AQUA 90ML

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Solocare Aqua tekočina je primerna za mehke kontaktne leče. Idealna je za tistek, ki ste aktivni, nosite leče do poznih večernih ur in nimate časa za čiščenje kontaktn... Preberi cel opis

Cena z dostavo
8,48 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:38.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o MOJE-LECE.SI ponudbi
Ponudba trgovine MOJE-LECE.SI za izdelek CIBA VISION SOLOCARE AQUA 90ML. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta leč
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00281DEB
Prijavi napako

Solocare Aqua tekočina je primerna za mehke kontaktne leče. Idealna je za tistek, ki ste aktivni, nosite leče do poznih večernih ur in nimate časa za čiščenje kontaktnih leč od 4 – 6 ur.

Solocare Aqua je edinstvena tekočina za čiščenje leč z t. i. HydraLock vlažilnim učinkom, ki leče ohranja vlažne skozi ves dan. Nošnja leč je zato udobna, ne glede na obremenitev oči (npr. pri delu z računalnikom, zadrževanju v onesnaženem ali zakajenem prostoru).

Laboratorijske študije so celo pokazale, da Solocare Aqua, v primerjavi z drugimi sredstvi na trgu, bolje ščiti leče pred izsušitvijo in ohranja do 90% več vlažnosti. Možno je tudi petminutno čiščenje in dezinfekcija v inovativni antibakterijski posodici za leče.

Značilnosti

Je edinstvena tekočina s provitaminom B5 in sorbitolom, ki ohranja oči navlažene in znatno izboljša udobje pri nošnji leč.
Edinstvena MicroBlock antibakterijska posodica za leče ščiti pred komplikacijami okužbe in skrajšuje čas čiščenja.
Režim petminutnega čiščenja ali štiriurnega namakanja (brez drgnjenja in izpiranja) izpolnjuje potrebo uporabnika po prilagodljivosti.
Prilagojena je tudi za čiščenje leč iz silikonskega hidrogela in maksimalno zmanjšuje nalaganje proteinov na lečo, s tem pa pripomore k zdravi nošnji kontaktnih leč.

Inovativna Microblock posodica za leče z anorganskimi antimikrobnimi srebrovimi ioni zmanjšuje možnost okužb in preprečuje nalaganje biofilma na lečo; srebro je vgrajeno v plastiko posodice, zato čiščenje površine ne vpliva na njeno učinkovitost.

CIBA VISION SOLOCARE AQUA 90ML
CIBA VISION SOLOCARE AQUA 90ML
5,49 €
v MOJE-LECE.SI

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka