BOSCH hrana za starejše pse malih pasem Mini Senior (nova receptura), 2.5kg

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Bosch Mini Senior hrana je idealna za pse malih pasem, starejše od 7 let, saj se pohvali z zmanjšano vsebnostjo energije, beljakov in mineralov, obenem pa ne vsebuje pšen... Preberi cel opis
19,79 €
13-23 dni
Cena z dostavo
24,29 €
Dobavljivost

Ni na zalogi. Dobavljivo v 13 - 23 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petissimo ponudbi
Ponudba trgovine Petissimo za izdelek BOSCH hrana za starejše pse malih pasem Mini Senior (nova receptura), 2.5kg. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta hrane
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX006F27E1
Prijavi napako
Bosch Mini Senior hrana je idealna za pse malih pasem, starejše od 7 let, saj se pohvali z zmanjšano vsebnostjo energije, beljakov in mineralov, obenem pa ne vsebuje pšenice. Starejši psi se tako ob prehranjevanju z njo manj redijo, njihovo staranje celic pa je počasnejše. Prednost Bosch Mini Senior hrane za starejše pse je še imunski kompleks in mananov ter glukanov, ki pripomore k uravnoteženi črevesni flori in obenem nudi podporo imunskemu sistemu.

Ker imajo starejši psi zmanjšano potrebo po energiji, se Mini Senior hrana ponaša z zmanjšano vsebnostjo energije ter hkrati povečano vsebnostjo balastnih snovi, obenem pa vsebuje še skrbno izbrane dodatke in surovine. Sestavine živalskega porekla izvirajo izključno iz živali, ki so primerne tudi za prehrano ljudi.

Dodano ima mešanico različnih tokoferolov naravnega izvora, ki zagotavlja varnost vitaminov ter maščobnih kislin.

Bosch Mini Senior hrani za starejše pse so dodani še ekstrakt zelenoustne školjke, cikorija, cinkovi kelati, uravnoteženo razmerje esencialnih maščobnih kislin, uravnotežena vsebnost različno topnih balastnih snovi, vitamin E ter selen v sledeh.
BOSCH hrana za starejše pse malih pasem Mini Senior (nova receptura), 2.5kg
BOSCH hrana za starejše pse malih pasem Mini Senior (nova receptura), 2.5kg
19,79 €
v Petissimo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka