PINK lubrikant Natural, 140ml

PINK lubrikant Natural, 140ml

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pink Natural je edinstveno formulirani lubrikant na vodni osnovi. Njegova posebnost je, da je obogaten z naravnimi ekstrakti rastlin, ki so še posebej telesu prijazne in ... Preberi cel opis
Cena z dostavo
16,80 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 01:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek PINK lubrikant Natural, 140ml. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX006E999A
Prijavi napako
Pink Natural je edinstveno formulirani lubrikant na vodni osnovi. Njegova posebnost je, da je obogaten z naravnimi ekstrakti rastlin, ki so še posebej telesu prijazne in omogočajo popolnoma varno uporabo tudi za bolj občutljive uporabnike. To je popolna izbira za vse, ki iščete naravni lubrikant brez vonja in okusa. Zaradi njegove sestave pa ga lahko souporabljate poleg katerekoli erotične igračke.

Povsem naravna formula lubrikanta Pink Natural, vas bo prevzela. Veliko uporabnikov se srečuje z preveč agresivnimi produkti, ki dražijo njihovo kožo. Formula v lubrikantu Pink Natural pa vam bo končno omogočila brezskrbno uporabo, in navlaženost, ki jo potrebujete. Združujejo ga tradicionalni izvlečki rastlin, ki niso le telesu prijazni, vendar tudi koristni. Lubrikant je v celoti hipoalergen, v njem pa so združeni ionizirana voda, organski gel Aloe Vere, izvlečki Ginsenga, ter Avene Sative. Ne vsebuje parabenov.
PINK lubrikant Natural, 140ml
PINK lubrikant Natural, 140ml
12,90 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka