Vibrator Duo Vibe

Vibrator Duo Vibe

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vibrator DUO znamke Rianne S (18,8 x 8,25 x 7,8 cm) ni le običajen vibrator za pare, saj ga lahko oba uporabljata tudi kot popolnoma individualen pripomoček. Oblikovan je... Preberi cel opis
Cena z dostavo
83,80 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 01:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek Vibrator Duo Vibe. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX006AF9DF
Prijavi napako
Vibrator DUO znamke Rianne S (18,8 x 8,25 x 7,8 cm) ni le običajen vibrator za pare, saj ga lahko oba uporabljata tudi kot popolnoma individualen pripomoček. Oblikovan je namreč tako, da nudi užitek obema partnerjema pa če ga uporabita za solo igrice ali pa kar med samim spolnim odnosom. Če ga uporablja ona, je mišljen kot vibrator, zanj pa je mišljen kot masturbator. S svojimi močnimi vibracijami ter elegantnim dizajnom in luksuznimi materiali iz katerih je narejen, bo v spalnici nedvomno prišel prav vsem uporabnikom. Deluje s pomočjo 3 močnih motorčkov, ki so zadolženi za 2 x 7 hitrosti ter pri svojem delovanju povzročajo manj kot 49 dB hrupa. Neprekinjeno lahko delujejo kar 2 uri in to celo v vodi, saj je vibrator 100% vodoodporen, po uporabi pa ga preprosto napolnite s priloženim USB kablom.
Vibrator Duo Vibe
Vibrator Duo Vibe
79,90 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka