CANDY mikrovalovna pečica CMXW 22 DS

CANDY mikrovalovna pečica CMXW 22 DS

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Mikrovalovna pečica Candy CMXW 22 DS ima prostornino 22 l in moč mikrovalov 800 W. Ima 5 nivojev moči in 10 predstavljenih programov, kot je npr. program za odtaljevanje,... Preberi cel opis
104,01 €
2-5 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eHome ponudbi
Ponudba trgovine eHome za izdelek CANDY mikrovalovna pečica CMXW 22 DS. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Moč (v W)
800 W
Prostornina (v l)
22 l
Tip mikrovalovne pečice
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0069CA69
Prijavi napako
Mikrovalovna pečica Candy CMXW 22 DS ima prostornino 22 l in moč mikrovalov 800 W. Ima 5 nivojev moči in 10 predstavljenih programov, kot je npr. program za odtaljevanje, baby program, fit program... Je zelo enostavna za uporabo in ima pregleden zaslon za upravljanje. Z gumbom enostavno določimo željeni program in pečica že deluje. Ima signal za konec programa, ki pa ga po želji lahko tudi izklopite. Odlikuje jo 3D kuhanje, saj je oblika notranjosti oblikovana tako, da zagotavlja enakomerno distribucijo valov in tako omogoča najboljše rezultate kuhanja. Tudi čiščenje ne bo več problem. Ima lahko čiščenje, saj se zahvaljujoč novi obliki notranjosti umazanija in maščobe ne bodo več prijele na vse tiste ozke predele. Premer vrtečega krožnika je 24,5 cm. Če želite si lahko na vaš pametni telefon naložite brezplačno aplikacijo Candy Simply-fi, ki vam bo pomagala izkoristiti vse možnosti, ki vam jih ponuja mikrovalovna pečica. Pametni nasveti in namigi za kuhanje, pogrevanje in odmrzovanje hrane, ter kar 70 hitrih in pametnih receptov za pripravo vaše hrane.
CANDY mikrovalovna pečica CMXW 22 DS
CANDY mikrovalovna pečica CMXW 22 DS
104,01 €
v eHome

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka