SONY LED TV KDL32WD757SA

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Visoka ločljivost dodatnega sijaja Pri vseh vsebinah uživajte v osupljivo vrhunski sliki Full HD. Sonyjev edinstveni mehanizem X-Reality PRO analizira, očisti in izbolj&s... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

NA ZALOGI ALI DO 7 DNI / PREVERITE

Cena je bila osvežena danes ob 02:56.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o OD A-Ž ponudbi
Ponudba trgovine OD A-Ž za izdelek SONY LED TV KDL32WD757SA. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Diagonala zaslona (v cm)
81 cm
Ločljivost
Novi energijski razred (2021)
G
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0069952A
Prijavi napako
Visoka ločljivost dodatnega sijaja Pri vseh vsebinah uživajte v osupljivo vrhunski sliki Full HD. Sonyjev edinstveni mehanizem X-Reality PRO analizira, očisti in izboljša slike za čudovito podrobne prizore. X-Reality PRO izboljša celo pretočne vsebine nizke ločljivosti in zagotavlja značilno Sonyjevo pristno sliko. Ponovno odkrijte vse podrobnosti X-Reality PRO izboljša ločljivost vsake slikovne pike za izjemno jasno sliko. Analizira vse sličice in prizore uskladi z našo posebno zbirko slikovnih podatkov, da izboljša kakovost slike in zmanjša stopnjo šuma, zato je slika neverjetno pristna. Odličen videz kjer koli Ta televizor v dnevnem prostoru ne izstopa, ampak ga nadgradi. Idealen je za stensko namestitev in zasnovan tako, da zasede malo prostora in polepša vsak prostor.. Enostavno delite fotografije Photo Sharing Plus vam in prijateljem omogoča enostavno predvajanje fotografij in videoposnetkov na velikem zaslonu. Najljubše spomine prek televizorja delite s prijatelji z do 10 napravami. Pametni telefon na velikem zaslonu Z zrcaljenjem zaslona lahko vsebine in aplikacije v pametnem telefonu spremljate prek televizorja Sony. S sorodniki in prijatelji v spominih uživajte na velikem zaslonu. Predvajanje prek USB-ja S predvajanje različnih formatov prek USB-ja lahko s televizorjem predvajate glasbo, videoposnetke in zbirke fotografij. Podpora za številne kodeke omogoča popolnoma vsestransko uporabo ? enostavno priključite in začnite. Ne potrebujete kablov Ne potrebujete omrežnega kabla. Najljubše razvedrilo, od filmov do glasbe, pretakajte prek povezave Wi-Fi? brez nereda zaradi kablov.
SONY LED TV KDL32WD757SA
SONY LED TV KDL32WD757SA
399,99 €
v OD A-Ž

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka