KRONOTERM toplotna črpalka za sanitarno vodo WP4 LF-502/1 E D PV P

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Toplotna črpalka je namenjena vgradnji v notranje prostore. kot so: kotlovnice. shrambe. kleti. skladišča. strojnice. itd. Univerzalna izvedba toplotne črpalke omogoča čr... Preberi cel opis
3.999,00 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

In stock

Cena je bila osvežena danes ob 16:26.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eMundia.si ponudbi
Ponudba trgovine eMundia.si za izdelek KRONOTERM toplotna črpalka za sanitarno vodo WP4 LF-502/1 E D PV P. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Moč (W)
4000
Višina (cm)
207
Volumen (v l)
450
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0067D9EE
Prijavi napako
Toplotna črpalka je namenjena vgradnji v notranje prostore. kot so: kotlovnice. shrambe. kleti. skladišča. strojnice. itd. Univerzalna izvedba toplotne črpalke omogoča črpanje toplote iz prostora. kjer je vgrajena (brez priključitve kanalov). Lahko pa nanjo priključimo še zračne kanale in dovajamo toploto iz drugih prostorov. ali zunanji zrak. do temperature -7°C.
Komu je namenjena?
Tovrstna toplotna črpalka je namenjena profesionalnim uporabnikom oziroma uporabnikom. ki potrošijo od 400 do 1400 litrov tople vode dnevno in želijo drastično zmanjšati stroške segrevanja sanitarne vode (do 73 %) ter pri tem aktivno prispevati k čistejšemu in bolj zdravemu okolju. To so običajno skrbni lastniki: gostinskih lokalov. frizerskih salonov. kampov. kmečkih turizmov. hotelov. apartmajev. športnih objektov. kopališč. proizvodnih obratov. poslovnih objektov. menz šol. telovadnic. vrtcev. zdravstvenih domov. bolnišnic. domov za ostarele itd. Zelo primerna pa je tudi za večje družine.


KRONOTERM toplotna črpalka za sanitarno vodo WP4 LF-502/1 E D PV P
KRONOTERM toplotna črpalka za sanitarno vodo WP4 LF-502/1 E D PV P
3.999,00 €
v eMundia.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka