HUAWEI mobilni telefon P9 Lite, 16GB, 2GB (Dual SIM), črn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Huawei P9 Lite je naslednik uspešnega P8 lite in vključuje številne nadgradnje strojne opreme, ki jih najdete v tankem dizajnu. Predstavlja popolno harmonijo po zelo dost... Preberi cel opis
6,08 €
2-5 dni
Cena z dostavo
12,03 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o fixshop.si ponudbi
Ponudba trgovine fixshop.si za izdelek HUAWEI mobilni telefon P9 Lite, 16GB, 2GB (Dual SIM), črn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dual SIM
da
NFC
da
Operacijski sistem
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0065DA44
Prijavi napako
Huawei P9 Lite je naslednik uspešnega P8 lite in vključuje številne nadgradnje strojne opreme, ki jih najdete v tankem dizajnu. Predstavlja popolno harmonijo po zelo dostopni ceni.

GSM telefon ima izboljšano razmerje med ohišjem in zaslonom, ki znaša kar 76,5%. Telefon vas bo navdušil s svojim elegantnim dizajnom in kovinsko obrobo. Ima 5,2 palčni Full HD zaslon in ima širši barvni spekter.

Zajemite svet s kakovostno 13 MP kamero. Vključuje tudi široko zaslonko vrednosti f/2.0, ki bo posnela visoko kakovostne fotografije in odlične videoposnetke. Naj bo vsak vaš trenutek nepozaben, kjerkoli ste.

Kamera ima številne funkcije, ki poudarijo lepoto vsega kar zajamete. Obdelujte slike s številnimi učinki, ki se aplicirajo na vašo sliko. Poudarite najbolj pomembne motive na vaših fotografijah.
HUAWEI mobilni telefon P9 Lite, 16GB, 2GB (Dual SIM), črn
HUAWEI mobilni telefon P9 Lite, 16GB, 2GB (Dual SIM), črn
6,08 €
v fixshop.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka