DENON Heos Drive

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Razvoj brezžičnih tehnologij v zadnjih nekaj letih, je prinesel veliko enostavnosti pri multiroom sistemih, tehnična izvedba je veliko bolj enostavna, a upravljanje niti ... Preberi cel opis
2.750,00 €
1-2 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Raspoloživo odmah Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:00.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sonusart ponudbi
Ponudba trgovine Sonusart za izdelek DENON Heos Drive. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Moč (v W)
130
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00650750
Prijavi napako
Razvoj brezžičnih tehnologij v zadnjih nekaj letih, je prinesel veliko enostavnosti pri multiroom sistemih, tehnična izvedba je veliko bolj enostavna, a upravljanje niti malo komplicirano, celo zabavno.
Vrhunski predstavnik takih naprav je Denon HEOS Drive - ojačevalec kompaktnih dimenzij, veliko najnovejše tehnologije z osmimi kanali v štirih conah ki vam omogočajo kakovosten multiroom z zvočniki različnih konfiguracij, večjimik in manjšimi, pasivnimi, vgradnimi, aktivne ali sisteme satelit/subwoofer. Za te zadnje kombinacije so ugrajene nastavljive DSP kretnice.
Vse cone imajo po dva kanala ojačevalnega sklopa po 60W moči, ki lahko poženejo tudi velike oziroma zahtevne zvočnike nizkih upornosti od 4 Ohm, je pa mogoče tudi premostiti dva kanala in dobiti enega moči celo 130W.
Vsaka cona ima stereo par predojačevalnih izhodov,ki se lahko se nastavijo kot stereo ali mono. Matrica vhoda ponuja dva optična in dva koaksialna, kot tudi čtiri analogna stereo vhoda. Vsi ti vhodi se lahko uporabljajo v vsaki coni, a vsaka cona ima tudi svoj osebni vhod za USB naprave. HEOS Drive lahko sprejeme tudi Dolby Digital in Dolby Digital+ signal, ter ga pretvori v dvokanalni stereo. Vse te funkcije se enostavno pregledujejo s pomočjo iOS ali Android pametnimi telefoni ali tabličnimi računalniki.
Na zvočniške izhode se lahko priklopijo različni konektorji, a naprava je znotraj hlajena s tihimik ventilatorji kar zagotavlja stabilnost in zanesljivost za dlje časa.
DENON Heos Drive
DENON Heos Drive
2.750,00 €
v Sonusart

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka