AVID gramofon Acutus Reference

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Gramofon, ki je podjetju AVID zagotovil mesto med najbolj uglednimi proizvajalci gramofonov pred dobrim desetletjem, izjemno hvaljeni Acutus. Številni strokovnjaki... Preberi cel opis
18.250,00 €
1-2 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dolazi uskoro Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:59.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sonusart ponudbi
Ponudba trgovine Sonusart za izdelek AVID gramofon Acutus Reference. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0060939C
Prijavi napako
Gramofon, ki je podjetju AVID zagotovil mesto med najbolj uglednimi proizvajalci gramofonov pred dobrim desetletjem, izjemno hvaljeni Acutus. Številni strokovnjaki in zanesenjaki, ki so preživeli leta ob tem gramofonu so ponovno spoznavali svoji glasbeno zbirko. Vendar čas gre naprej in desetletje je dovolj dolgo obdobje, da tehnologija napreduje. 

Rezultat desetletnega razvoja je sedaj tukaj v obliki novega modela Acutus Reference. Reference še dodatno znižuje količino šuma, razširja zvočni spekter in izboljšuje dinamiko. Subjektivno, občutek resničnosti je osupljiv.

 Katere so razlike glede na Acutus?

Najprej omenimo razliko, ki ima največji vpliv - napajanje. Reference ima na voljo celo 1kVA. Napajalnik, ki so ga razvijali tri leta, je najbolj stabilno linearno napajanje, ki smo ga kadar koli videli. Napreden DSP nadzor moči motorja praktično v celoti odstranjuje mikro vibracije motorja.

Vpetje motorja je dodelano in rekalibrirano, novi sistem z dvojnim jermenom izboljšuje pogon in nadzor. Podrobno poznavanje metalurških zahtev glede premičnih elementov dovoljuje izdelavo še boljših ležajev, ki se samodejno podmazuje i lahkotno obrača, ob enem pa ima zelo omejeno gibanje v nezaželjenih smereh.

Acutus reference je pravi biser natančne mehanike, stari rek "dobite kar plačate" ni nikjer bolj očiten kot pri temu gramofonu, ki ga lahko opišemo le s presežniki.

V navedeno ceno ni všteta roka in glava.
AVID gramofon Acutus Reference
AVID gramofon Acutus Reference
18.250,00 €
v Sonusart

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka