KEEPCUP BREW STEKLENI LONČEK S PLUTOVINASTIM OBROČKOM ALMOND, 340 ML

KEEPCUP BREW STEKLENI LONČEK S PLUTOVINASTIM OBROČKOM ALMOND, 340 ML

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
KeepCup osvaja svet in osvojil bo tudi vas! Lončki KeepCup so odlična rešitev za vse ljubitelje kave, ki si to dišečo razvado radi privoščijo na poti, pa jih moti, da pri... Preberi cel opis
Cena z dostavo
25,95 €
Dobavljivost

na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 01:29.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o 1001dar.si ponudbi
Ponudba trgovine 1001dar.si za izdelek KEEPCUP BREW STEKLENI LONČEK S PLUTOVINASTIM OBROČKOM ALMOND, 340 ML. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00600DD1
Prijavi napako
KeepCup osvaja svet in osvojil bo tudi vas! Lončki KeepCup so odlična rešitev za vse ljubitelje kave, ki si to dišečo razvado radi privoščijo na poti, pa jih moti, da pri tem uporabljajo plastične ali papirnate lončke, ki jih po enkratni uporabi zavržejo in s tem obremenjujejo okolje. Lončki KeepCup so namenjeni za večkratno uporabo in jih je možno v celoti reciklirati. Rojeni so iz preproste ideje: "Ne zavrzi in znova uporabi." KeepCup Brew je steklen lonček KeepCup – čist, prozoren in trpežen. Izdelan je iz trpežnega kaljenega stekla, ki je odporno na termalne šoke in udarce, ni pa neuničljivo. Pokrovček in zamašek sta izdelana iz polipropilena, brez BPA in ftalatov. Pokrovček, ki preprečuje polivanje, ima odprtino za pitje in ločen dovod zraka, sistem odpiranja in zapiranja pa je preprost. Toploto pijače ohranijo od 20 do 30 minut. Lončki KeepCup so primerni za uporabo: - pod večino kavnih avtomatov, - v mikrovalovni pečici (brez pokrova) in - za pranje v pomivalnem stroju. Že po približno 10 uporabah lončka Brew boste obremenili okolje manj kot z uporabo lončkov za enkratno uporabo. Volumen: 340 ml. Tasting Notes je sveža barvna linija lončkov KeepCup v svetlih pastelnih odtenkih, ki se ujemajo z najnovejšimi trendi po barvni lestvici Pantone. Navdih za linijo Tasting Notes so pri KeepCup-u črpali iz "Kavnega barvnega kolesa" (Coffee Flavour Wheel), ki se uporablja za določitev okusa kave že več kot 20 let.
KEEPCUP BREW STEKLENI LONČEK S PLUTOVINASTIM OBROČKOM ALMOND, 340 ML
KEEPCUP BREW STEKLENI LONČEK S PLUTOVINASTIM OBROČKOM ALMOND, 340 ML
22,95 €
v 1001dar.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka