Chuckit! Ultra Ball - 1 žoga

Chuckit! Ultra Ball - 1 žoga

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Gumijasta žoga z odličnimi dodatki: igrača iz robustnega naravnega kavčuka skače in plava na vodni površini. Z žogo je velika zabava pri igri zagotovljena in se lahko po ... Preberi cel opis
5,29 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
9,28 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek Chuckit! Ultra Ball - 1 žoga. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta igrače
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX005D29CC
Prijavi napako
Gumijasta žoga z odličnimi dodatki: igrača iz robustnega naravnega kavčuka skače in plava na vodni površini. Z žogo je velika zabava pri igri zagotovljena in se lahko po veseli igri brez težav očisti. Psi obožujejo žoge vsake oblike in jo z velikim navdušenjem lovijo. Prav vsestranska Chuckit! Ultra Ball ne pušča neizpolnjenih želja. Vadite prinašanje igrače in ga izzivajte: posebno dolgi meti uspejo s Chuckit! Ball Launchern, ki vam olajšujejo metanje in vam prizanesejo z napornim sklanjanjem. Prav aktivni psi se veselijo vznemirljive spremembe in z velikim veseljem lovijo žogo. Chuckit! Ultra Ball na kratko: Vsestranska gumijasta žoga za igre metanja in prinašanja Iz naravnega kavčuka: žoga je zelo vzdržljiva, plava na vodi in ekstra visoko poskakuje. Hitro čiščenje: po igranju znova v ročno torbo? Ni problema, površina se dobro obriše in drgne do suhega. Kompatibilna s Chuckit!-Launcher za posebno dolge mete! Barva: oranžna/modra Material: naravni kavčuk (guma) Velikost: O pribl. 6,5 cm (velikost M) Chuck it – More ways to play! Revolucija med igrami metanja: z različno izbiro interaktivnih igrač poskrbi Chuckit! za ekstra porcijo zabavne igre z vašim štirinožcem! Naj vaš pes išče, lovi, teče ali tudi razgraja z vznemirljivo vodno igračo – z visokokakovostnimi in inovativnimi izdelki zagotovo ne bo dolgčas! Opozorilo: kot pri vsakem drugem izdelku, nadzorujte vašo žival pri igranju s to igračo. Prosimo, redno preverjajte izdelek za škode in ga v primeru poškodb ali manjkajočih delov zamenjajte, sicer ni izključeno morebitno poškodovanje vaše živali.
Chuckit! Ultra Ball - 1 žoga
Chuckit! Ultra Ball - 1 žoga
5,29 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka