Bvibe - Rimming Remote Control Plug Teal

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Bvibe nudi funkcije, ki bodo stimulacijo intimnih predelov se dodatno popestrili. V sami konici analnega dilda se nahaja moÄŤan motorÄŤek, ki nudi est razliÄŤnih naÄŤinov... Preberi cel opis
149,95 €
7-10 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Samo še nekaj kosov! Dobavljivo v 7 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Darila

10% od vsakega nakupa lahko porabite pri naslednjih nakupih!

Več o Diskretno.com ponudbi
Ponudba trgovine Diskretno.com za izdelek Bvibe - Rimming Remote Control Plug Teal. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta analnega pripomočka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX005D13BE
Prijavi napako
Bvibe nudi funkcije, ki bodo stimulacijo intimnih predelov se dodatno popestrili. V sami konici analnega dilda se nahaja moÄŤan motorÄŤek, ki nudi est razliÄŤnih naÄŤinov vibracij (vec v videu spodaj) in tri hitrosti. Drugi motorÄŤek je nameÄŤen spodaj, na predelu perl in premore pet hitrosti vibracij. S svojim premikanjem perle ustvarjajo prijeten obÄŤutek vznemirjenja in zanimivih stimulacij. Na dildu so nameÄŤene na predelu, ki stimulira vhod v anus. Za vhod v predel anusa je znaÄŤilno, da so tam ĹľivÄŤni konÄŤiÄŤi se posebno na gosto razporejeni in zelo dovzetni za draĹľljaje. Perle stimulirajo predel vhoda v anus s premikanjem v levo ali desno smer, le izberite hitrost njihovega premikanja. Vibracije in rotacije lahko delujejo istoÄŤasno ali vklopljene posamezno. Dildo Bvibe se lahko upravlja z daljinskim upravljalcem ali brez (s pomoÄŤjo gumba) in deluje kar do 9 m razdalje. Tipkovnica na daljinskem upravljalcu se lahko dodatno zaklene, da se prepreÄŤijo neĹľeljeni vklopi izdelka, med potovanjem ipd. Narejen je iz koĹľi prijaznega silikona, ki ne povzroÄŤa alergij in nudi svileno mehak obÄŤutek na koĹľi. DolĹľina vstavljivega dela dilda je 12,5 cm. Ko je Bvibe napolnjen, deluje do 1,5h. PriloĹľen je clickn charge USB polnilec, ki zahteva do dve uri polnjenja. Je vodoodporen in se enostavno ÄŤisti z blago milnico ter toplo vodo. PriloĹľena je diskretna potovalna torbica, za varno prenaanje tudi v letalu ipd., saj je narejena iz moÄŤnega materiala. Barva: Modra Material: Silikon Dolzina: 15 cm Premer: do 4 cm Proizvajalec: Bvibe
Bvibe - Rimming Remote Control Plug Teal
Bvibe - Rimming Remote Control Plug Teal
149,95 €
v Diskretno.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka