Dodatek: Stenska postelja Dahlia, krem - Natural Paradise praskalni stolp Jasmine XXL

Dodatek: Stenska postelja Dahlia, krem - Natural Paradise praskalni stolp Jasmine XXL

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta visokokakovostni praskalni steber v višini do stropa je ultimativno drevo za plezanje in praskanje za vašega tigrčkš Orjaški praskalni stol... Preberi cel opis
26,99 €
2-4 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
30,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 20:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o zoohit.si ponudbi
Ponudba trgovine zoohit.si za izdelek Dodatek: Stenska postelja Dahlia, krem - Natural Paradise praskalni stolp Jasmine XXL. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta ležišča
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX005C1988
Prijavi napako
Ta visokokakovostni praskalni steber v višini do stropa je ultimativno drevo za plezanje in praskanje za vašega tigrčkš Orjaški praskalni stolp Natural Paradise XXL s svojimi tremi velikimi in udobnimi mehkimi posteljami daje vašemu ljubljenčku možnost naravnega vedenja v vašem stanovanju. Zaradi pritrditve na steno je to praskalno drevo zelo stabilno in idealno primerno tudi za velike in težke mačke.Ekstremno debel praskalni stolp s premerom 27 cm je podoben naravnemu drevesnemu deblu prosto v naravi. Na njem se lahko vaš ljubljenček udobno pretegne in ostri svoje kremplje. Visokokakovostna sisal podloga je odlično primerna kot naravni nadomestek drevesne skorje in služi vašemu tigrčku za nujno pomoč pri plezanju k zaželenim udobnim košaram za crkljanje v vrtoglavih višinah. Čisto zraven lahko vaš ljubljenček pri vzpenjanju po velikanskih plezalnih deblih na naravnem sisalu brusi svoje kremplje. Tako je vaše pohištvo zavarovano pred nepriljubljenimi napadi praskanja.

Lepe in za nego enostavne plošče so izdelane iz naravnih neobdelanih vezanih lesenih plošč trajnostneg gopodarjenja z gozdovi. darstva. Tri oblazinjene zelo velike plišaste posteljice so s pomočjo ježka zaščitene pred zdrsom in tako ležijo trdo na pravih lesenih ploščah. Za čiščenje se mehke posteljice hitro in enostavno snamejo in operejo do 30°C.

Glede na opremo stranskih ležalnih površin, lahko spreminjate razpoložljivi prostor tega praskalnega drevesa. Ena montaža brez stranskih ležalnih plošč ali z le eno ležalno površino je prav tako možna. Tako lahko izgled Praskalnega stolpa Natural Paradise XXL brez težav prilagodite potrebam vaše mačke in vašemu stanovanju.

Na najvišjo ležalno površino montiran skrit stenski nosilec služi za pritrditev na steno. Zato je Praskalni stolp Natural Paradise XXL ekstremno stabilen, tako, da tudi najbolj divji tigrček lahko po tem praskalnem drevesu brez nevarnosti pleže, skače in spi.

Praskalni stolp Natural Paradise XXL na kratko:

Ogromni praskalni steber z udobno mehko posteljo na stabilnih ploščah iz pravega lesa
Idealen za velike in težke mačke
Mehek pliš na neobdelanem pravem lesu (vezane plošče) iz trajnostnega gospodarjenja z gozdovi
Ekstremno visok in debel praskalni steber: idealen za pretegovanje in plezanje
Prevlečen z visokokakovostnimi naravnimi podlogami iz sisala: odlično primeren za pomoč pri plezanju in za nego krempljev
Vse blazine so s pomočjo ježkov snemljive in strojno pralne do 30°C
Posebno stabilen: zaradi integrirane pritrditve na steno
Fleksibilna usmeritev stranskih mehkih postelj
Montaža možna tudi brez stranskih postelj

Opozorilo glede pritrditve na steno:
pred pritrditvijo Praskalnega stolpa Natural Paradise XXL preverite, če je struktura stene primerna na želenem prostoru postavitve. Material za pritrditev na steno ni vključen v pošiljko. Priporočamo, da nabavite vijake in spiralne vložke v specializirani trgovini, glede na strukturo stene. Preverite stabilnost Praskalnega stolpa Natural Paradise XXL preden spustite nanj svojega ljubljenčka. Stabilnost je potrebno redno preverjati in vijake po potrebi priviti.
Dodatek: Stenska postelja Dahlia, krem - Natural Paradise praskalni stolp Jasmine XXL
Dodatek: Stenska postelja Dahlia, krem - Natural Paradise praskalni stolp Jasmine XXL
26,99 €
v zoohit.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka