Vibrator s kamero Siime

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vibrator Siime znamke Svakom je erotični pripomoček, ki bo spremenil svet erotike. Že na pogled inovativna igračka iz telesu prijaznega silikona ne preseneča le po svoji ... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 01:52.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek Vibrator s kamero Siime. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dolžina (cm)
16.5 cm
Premer (cm)
2.5 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX005AEFE6
Prijavi napako
Vibrator Siime znamke Svakom je erotični pripomoček, ki bo spremenil svet erotike. Že na pogled inovativna igračka iz telesu prijaznega silikona ne preseneča le po svoji zunanjosti, temveč tudi edinstveni uporabnosti, ki se ne more primerjati z nobenim drugim vibratorjem. Na zgornjem koncu tega 16,5 x 2,5 cm vibratorja se namreč nahaja tudi priročna lučka s kamero, ki vam omogoča, da preverite kaj se skriva v najbolj vročih predelih vašega ljubimca ob vzburjenju!Gumbe na njem je preprosto uporabljati in prepričani smo, da vam bodo prišli pri menjavanju 6 različnih vibracijskih vzorcev še kako prav. Če boste želeli svoja seksi občutja deliti s partnerjem, boste lahko to dosegli sila preprosto, saj vibrator s pomočjo USB kabla le priklopite na računalnik pa bo lahko tudi sam spremljal kako zelo vam prija kar počnete in to, če bo blizu ali kilometre daleč. Kot da to še ne bi bilo dovolj, je Siime narejen tudi s pomočjo 100% zelene tehnologije, kar pomeni, da je telesu prijazen, izjemno tih in še nadpovprečno koristen za vaše zdravje! :)Prednosti izdelka:prvi vibrator s kamero in možnostjo notranjega snemanja na svetuskrita lučka v vrhu vibratorjazelena tehnologijatihtelesu prijazni materialičas uporabe: 2 uričas polnjenja: 1,5 urevodotesen5 + 1 vibracijska stopnja (vključno s pametno funkcijo)
Vibrator s kamero Siime
Vibrator s kamero Siime
139,90 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka