KLARSTEIN friteza QUICKPRO XXL 3000, 3000W

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
S fritezo QuickPro XXL 3000 znamke Klarstein boste v domačnosti svojega doma našli profesionalnega pomočnika za cvrtje raznih sestavin. Maksimalna moč grelnega telesa 300... Preberi cel opis
154,80 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
163,79 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 7-10 dneh Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek KLARSTEIN friteza QUICKPRO XXL 3000, 3000W. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Moč (v W)
3000 W
Namen uporabe
Odstranljiva posoda
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX005A9249
Prijavi napako
S fritezo QuickPro XXL 3000 znamke Klarstein boste v domačnosti svojega doma našli profesionalnega pomočnika za cvrtje raznih sestavin. Maksimalna moč grelnega telesa 3000 W jamči, da bojo ribe, cvrto meso in francoski krompirček popolnoma hrustljavi. Posoda za cvrtje prostornine petih litrov zagotavlja istočasno cvrtje sestavin kar do 1,5 kilograma. V ta namen dostavlja Klarstein več košaric različnih velikosti In tipov za optimalen rezultat cvrtja. Na izbiro je ena večja in dve manjši košarici.

Dva okretna regulatorja služita za upravljanje s celo fritezo: z enim se namešča temperatura do maksimalno 190 °C, z drugim pa čas cvrtja do 30 minut. Naprava ima tudi profesionalen sestav hladnih con, ki jamči to, da se jed na dnu ne bo zažgala. Pokrov, ki se lahko postavi zgoraj, omogoča nadzor nad procesom cvrtja jedi.

Po koncu priprave hrustljavih poslastic, je fritezo preprosto razstaviti in očistiti. Predalček na zadnji strani naprave omogoča pospravljanje kabla, kar je zelo praktično. Friteza se ponaša s svojim dizajnom v klasičnih ali modernih kuhinjah.
KLARSTEIN friteza QUICKPRO XXL 3000, 3000W
KLARSTEIN friteza QUICKPRO XXL 3000, 3000W
154,80 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka