SKYTRONIC HI-FI ojačevalec AV-360

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Skytronic AV-360 je inteligenten Hi-Fi ojačevalec, ki prinaša funkcionalnost v kompaktnem paktu, ki meri zgolj 16 x 5,4 x 12,5 cm.

Skytronic AV-360 ima širok rang ...
Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
40,55 €
Dobavljivost

Preverite

Cena je bila osvežena danes ob 20:29.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Hartman ponudbi
Ponudba trgovine Hartman za izdelek SKYTRONIC HI-FI ojačevalec AV-360. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Daljinski upravljalnik Z njim lahko upravljate z različnimi funkcijami posamezne naprave kar iz naslanjača, kot so glasnost, direktorij, izbira glasbe, brez da bi se morali sprehoditi do te naprave (čeprav hoja ne škodi zdravju).
ne
Dekoder
Moč (v W)
80
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX005769CD
Prijavi napako
Skytronic AV-360 je inteligenten Hi-Fi ojačevalec, ki prinaša funkcionalnost v kompaktnem paktu, ki meri zgolj 16 x 5,4 x 12,5 cm.

Skytronic AV-360 ima širok rang priključitvenih možnosti. USB in SD reže na prednjem panelu omogočajo prenos MP3 datotek z USB flash drive spominskih naprav ali USB MP3 predvajalnikov. Zadnja vhodna stran Skytronic AV-360 pa nudi možnost priključitve skoraj katerekoli drugi naprave, od računalnikov do CD ali celo DVD predvajalnikov.


Napravo zaokrožuje vgrajen FM radio sprejemniki, ki ga lahko – tako kot vse ostale funkcije tega sistema – z lahkoto upravljate z daljinskim upravljavcem.

Izhod Skytronic AV-360 dosega skupno 80 W – raven, ki je povsem primerna za napajanje majhnih in srednje velikih sob.

S svojim kompaktnim dizajnom je Skytronic AV-360 še posebej priporočljiv za uporabo na majhnih ali začasnih lokacijah kot so poletne hiše, delavnice ali celo v garaži. Sistem lahko napajate tudi prek 12 V naprajanja v avtu (12 V adapter priložen) kar vam omogoča uporabo na smučiščih ali kampiranju.
SKYTRONIC HI-FI ojačevalec AV-360
SKYTRONIC HI-FI ojačevalec AV-360
37,05 €
v Hartman

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka