KLARSTEIN električni kamin St. Moritz, 1800W

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Klarstein St. Moritz je srce-ogrevajoč električni kamin, ki ustvari prijetno domačno atmosfero v kateremkoli prostoru. Celo kadar je izključen St. Moritz predstavlja odli... Preberi cel opis
171,60 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
187,59 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 7-10 dneh Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek KLARSTEIN električni kamin St. Moritz, 1800W. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Vrsta kamina
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00576721
Prijavi napako
Klarstein St. Moritz je srce-ogrevajoč električni kamin, ki ustvari prijetno domačno atmosfero v kateremkoli prostoru. Celo kadar je izključen St. Moritz predstavlja odličen dodatek vašemu domu. S svojim šik lesenim finišem, avtentičnim kovinskim držalom ter subtilnom izrezljanimi nožicami spominja na klasično pohištvo iz preteklih časov.

Odsotnost dimne cevi pa kaže, da gre za bolj napreden produkt od njegovih predhodnikov. To je njegova prednost: da bi uživali ob tem kaminu ne potrebujete ničesar drugega kot vtičnico. Enkrat, ko je vključen, bo prelepo simuliral blesk divjih plamenov in osvetlil celotno sobo. Grelčeva kontrola svetlosti vam omogoča pojačanje ali zmanjšanje intenzitete plamenov.

Toda kaj bi bil kamin brez prave toplote? Na srečo St. Moritz ni zgolj okrasna naprava. S pritiskom gumba aktivirata grelni ventilator, ki sobo hitro napolni s toploto. Tako vam naprava pričara dvakratno prijetno izkušnjo, ki vam omogoča pozabo skrbi in popolno sprostitev.

Ogrevalno moč lahko zlahka prilagodite svojim potrebam in osebnim preferencam. Klarstein kamin operira z do 1800 W moči in vzdržuje domačen, sproščen ambient s svojim kot šepet tihim delovanjem. Stikala in gumbi, ki vam omogočajo nadzor nad toplim zrakom in svetlostjo so iznajdljivo skriti za prednjim panelom.
KLARSTEIN električni kamin St. Moritz, 1800W
KLARSTEIN električni kamin St. Moritz, 1800W
171,60 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka