DURAMAXX tovorna prikolica za kolo Big Blue Mike

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Konec vleke. S prikolico za kolo Duramaxx Big Blue Mike, vse potrebno za naslednji izlet s kolesom bo hitro in varno pripravljeno. Ne glede na to ali potrebujete odejo za... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:32.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Ponudba trgovine Electronic star za izdelek DURAMAXX tovorna prikolica za kolo Big Blue Mike. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Vrsta opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00576465
Prijavi napako
Konec vleke. S prikolico za kolo Duramaxx Big Blue Mike, vse potrebno za naslednji izlet s kolesom bo hitro in varno pripravljeno. Ne glede na to ali potrebujete odejo za piknik ali hladilno torbo za izlet v času sončnih dni, rezervna oblačila in toaletna torbica za daljše potovanje na kolesu – vse to boste preprosto pospravili v veliko 70-litrsko prometno prikolico. Vse kar prevažate je varno pred vlago, saj lahko v času dežja in vlažnih obdobij prikolico prekrijete s priloženim pokrivalom. Nosilnost 40 kiligramov zdrži tudi večje obremenitve. Ob enem pa zagotavlja optimalno stabilnost in varnost tekom vožnje, posebno v primerih naglega zaviranja.

Tovorno prikolico Big Blue Mike lahko uporabljate tudi pri opravljanju večjih in manjših nakupov. Na njeno močno kovinsko konstrukcijo je možno položiti kar dve gajbi pijače, domov pa jih pripeljete brez kakršnegakoli fizičnega napora. Alternativno jo lahko tudi preprosto ločite od kolesa in uporabite kot voziček – visoka osovina z okroglo zaponko omogoča izjemno hitro montažo. Višina ročk je primerna za ročno vleko, zahvaljujoč stojalu, ki se ga lahko pričvrsti, pa je možno prikolico Duramaxx varno pustiti tudi na ploščicah, pesku ali travi.

Na prikolici Big Blue Mike sta dve močni 16-inčni pnevmatiki, napolnjeni z zrakom. V nekaj sekundah jih lahko montirate ali demontirate s pričvrstitvijo tlačne vzmeti. Skozi praktične avtomobilske ventile pnevmatik, jih lahko preprosto napolnite na benzinskih črpalkah ali v trgovinah, kjer prodajajo kolesa. Polnjenje pnevmatik s standardnimi zračnimi tlačilkami je tudi možno. Groba površina pnevmatik zagotavlja bočno podporo in stabilnost v smeri na vsaki podlagi.
DURAMAXX tovorna prikolica za kolo Big Blue Mike
DURAMAXX tovorna prikolica za kolo Big Blue Mike
115,90 €
v Electronic star

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka