BOSCH kuhinjski robot MUM58K20, roza

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Univerzalni kuhinjski robot Bosch MUM58K20 je zmogljiv aparat za kuhanje in pečenje. Obdelati zmore tudi večje količine (do 1 kg moke), saj ima 1000 W motor, testo pa izj... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:49.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Lepdom.si ponudbi
Ponudba trgovine Lepdom.si za izdelek BOSCH kuhinjski robot MUM58K20, roza. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Moč (v W)
1000 W
Namen
Prostornina mešalne posode (l)
3.9
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00573E13
Prijavi napako
Univerzalni kuhinjski robot Bosch MUM58K20 je zmogljiv aparat za kuhanje in pečenje. Obdelati zmore tudi večje količine (do 1 kg moke), saj ima 1000 W motor, testo pa izjemno zmeša v posodi iz nerjavečega jekla s prostornino 3,9 litra. Posoda ima posebno notranjo obliko in mešalni sistem 3D Planetary Mixing, ki zmore narediti do 2,7 kg testa za biskvit ali do 1,9 kg kvašenega testa.

Ponuja hitro in enostavno rešitev za shranjevanje pribora za slaščice kar v mešalni posodi. Je enostaven za uporabo, saj ima sistem EasyArmLift in samodejno postavljanje v pozicijo parkiranja za lažje dodajanje sestavin.

Ponuja izjemno multifunkcionalnost s pomočjo visokokakovostnega kompleta za peko (metlica za stepanje, metlica za mešanje, kavelj za gnetenje), sekljalnika z neprekinjenim delovanjem (s tremi ploščami: za sekljanje, ribanje in rezanje), in **nastavka za mešanje.
BOSCH kuhinjski robot MUM58K20, roza
BOSCH kuhinjski robot MUM58K20, roza
359,90 €
v Lepdom.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka