AVID gramofon Acutus SP + SME309

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Gramofon drugačen od ostalih
Acutus je gramofon, ki se radikalno razlikuje od običajnih konstrukcijskih teorij. Zasnova Acutusa se je pričela na praznem listu papirja,...
Preberi cel opis
13.999,00 €
1-2 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dolazi uskoro Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sonusart ponudbi
Ponudba trgovine Sonusart za izdelek AVID gramofon Acutus SP + SME309. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX005566C2
Prijavi napako
Gramofon drugačen od ostalih
Acutus je gramofon, ki se radikalno razlikuje od običajnih konstrukcijskih teorij. Zasnova Acutusa se je pričela na praznem listu papirja, na poti do popolnega izdelka pa se noben del ni izognil raziskovanju in iskanju rešitev. Rezultat je kakovost reprodukcije glasbe, ki se ji ostali proizvajalci nadejajo doseči. Skratka gre za gramofon na trakovni pogon z vzmetenjem, a tu se podobnosti z ostalimi gramofoni prenehajo.
Neželene vibracije, ki jih ustvarja igla ob branju signala iz rež se prenaša neposredno v ogrodje skozi edinstven ležaj v eni točki, zato se ne širijo na krožnik. To so dosegli s posebnim materialom in sistemom vpenjanja plošč (clamp). Vibracije od zunaj se izolirajo s pomočjo variabilnega sistema vzmetenja, ki se lahko enostavno nastavlja.
Napajanje je narejeno posebej za ta namen, z zadnjo generacijo DSP nastavljanja signala za natančno hitrost. To je združeno edinstvenemu, ročno narejenemu, motorju, deset krat močnejšemu od tistih, ki se po navadi uporabljajo in ki s pomočjo dvojnega traka poganja krožni z maso deset kilogramov. Stabilnost hitrosti je izjemna, kar je eden od osnovnih pogojev za impresivne zvočne slike.
Videz Acutusa je enostavno impresiven, s kombinacijo poliranih kromiranih in črnih površin, je v vsakem pogledu Acutus naravna izbira za vse, ki iščejo le najboljše.
OPOMBA: V navedeni ceni ni všteta glava.
AVID gramofon Acutus SP + SME309
AVID gramofon Acutus SP + SME309
13.999,00 €
v Sonusart

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka