GSM modul za daljinsko odpiranje električnih vrat MT RTU 5024

GSM modul za daljinsko odpiranje električnih vrat MT RTU 5024

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
GSM modul za daljinsko odpiranje električnih vrat MT RTU 5024 je namenjen avtoriziranemu odpiranju dvoriščnih ali garažnih vrat, zapornic, vrat z električno ključavnico i... Preberi cel opis
47,00 €
1-10 dni
Cena z dostavo
49,99 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:50.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek GSM modul za daljinsko odpiranje električnih vrat MT RTU 5024. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta zaščite
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0054B5E3
Prijavi napako
GSM modul za daljinsko odpiranje električnih vrat MT RTU 5024 je namenjen avtoriziranemu odpiranju dvoriščnih ali garažnih vrat, zapornic, vrat z električno ključavnico itd.

Na GSM modul pokličete s telefonom in v primeru, da je telefonska številka avtorizirana, modul odpre električno ključavnico ali da ukaz elektro pogonu vrat, da se slednja odprejo ali zaprejo.

Prednost GSM modula MT RTU 5024 je možnost vpisa do kar 200 avtoriziranih telefonskih števil, s katerih bo mogoče upravljati njegovo delovanje. Avtorizirane telefonske številke na modul dodajate preko SMS sporočil. Vnos je zaščiten z geslom za preprečitev nepooblaščenih sprememb. Modul omogoča, da ga nastavimo na način, ki omogoča upravljanje tudi z neavtoriziranih številk, kar je idealno za odpiranje zapornic na javnih parkiriščih itd.

Za krmiljenje električnih naprav ima GSM modul vgrajen izhodni relej 3A/240V AC. Ob klicu na modul se rele sklene. Čas sklenjenega releja lahko nastavljamo – od 0,5 sekunde do stalno sklenjenga do naslednjega klica.
GSM modul za daljinsko odpiranje električnih vrat MT RTU 5024
GSM modul za daljinsko odpiranje električnih vrat MT RTU 5024
47,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka