Vibracijske ščipalke za bradavičke Fifty Shades

Vibracijske ščipalke za bradavičke Fifty Shades

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Potopite se v sladko-boleče užitke in se izgubite v postopnem porastu občutij, ki nastopijo med uporabo vibracijskih ščipalk za bradavičke Fifty Shades. S pomočjo možnost... Preberi cel opis
Cena z dostavo
28,80 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena včeraj ob 00:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek Vibracijske ščipalke za bradavičke Fifty Shades. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX005482BA
Prijavi napako
Potopite se v sladko-boleče užitke in se izgubite v postopnem porastu občutij, ki nastopijo med uporabo vibracijskih ščipalk za bradavičke Fifty Shades. S pomočjo možnosti drsne nastavitve ščipalk med njihovo nošnjo boste lahko stopnjevali pritisk na bradavičke in preizkušali njihovo občutljivost, vse dokler partnerja ne boste dobesedno rotili za erotično odrešitev.Ščipalke za bradavičke Fifty Shades so močne, vendar hkrati zagotavljajo tudi izjemno nežnost. Ker so nastavljive, lahko z njimi bradavičke priščipnete z ravno pravšnjo mero pritiska s katerim boste postopoma izkusili prijetno in toplo občutje, ki se bo počasi razvilo v vzburljivo bolečino. V ščipalkah se skriva tudi močan bullet vibratorček, ki ga lahko po želji tudi odstranite, ter izdelek tako uporabljate tudi v vodi. Ščipalkam je priloženih 12 baterij (6 je rezervnih), tako da lahko po prejetju izdelka takoj pričnete z njegovo uporabo. Prednost nastavljivih ščipalk za bradavičke se skriva tudi v popolnem nadzoru, ki je tako v vaših rokah, saj ni ščipalka nikoli premočna in vedno zagotavlja ravno pravšnjo mero sladke bolečine. Skratka, sladek užitek čaka na vašo uporabo!Izdelek, ki ga dobite skupaj s hranilno vrečico, je del kolekcije z imenom 50 odtenkov sive, ki jo je odobril sam avtor znane uspešnice, E.L. James. Pripomoček je idealno erotično darilo za vse, ki obožujejo razvpito knjigo z naslovom Petdeset odtenkov sive.

Lastnosti:
Vsebina: ščipalke, 12 baterij (priložene)
Material: Silikon
Vibracijske ščipalke za bradavičke Fifty Shades
Vibracijske ščipalke za bradavičke Fifty Shades
24,90 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka