BOSCH indukcijska kuhalna plošča PXE645FC1E

BOSCH indukcijska kuhalna plošča PXE645FC1E

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Bosch PXE645FC1E indukcijska kuhalna plošča s 4 kuhališči se pohvali z DirectSelect načinom upravljanja. Le-ta omogoča enostaven, neposreden izbor želenega kuhalnega polj... Preberi cel opis
719,99 € -14 %
619,99 €
-14 %719,99 €
+ stroški dostave

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

preverite

Cena je bila osvežena danes ob 07:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o MTehnika ponudbi
Ponudba trgovine MTehnika za izdelek BOSCH indukcijska kuhalna plošča PXE645FC1E. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Globina (cm)
51.3 cm
Način upravljanja
Prenosna
ne
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0052A315
Prijavi napako
Bosch PXE645FC1E indukcijska kuhalna plošča s 4 kuhališči se pohvali z DirectSelect načinom upravljanja. Le-ta omogoča enostaven, neposreden izbor želenega kuhalnega polja in nastavitev stopnje moči ali nastavitev dodatnih funkcij.
Ploščo odlikuje PerfectFry tehnologija za popolno praženje živil, katerega omogoča senzorski nadzor s 4 stopnjami moči.
Popolno prilagodljivost med kuhanjem omogoča FlexInduction kuhališče. Fleksibilnost je dosežena z možnostjo kombiniranja kuhališč v eno veliko kuhalno območje – tako bo kuhanje enostavno tako v majhnih posodicah kot v velikih loncih.
Še dodatna moč: izboljšana funkcija PowerBoost naših indukcijskih kuhalnih plošč nudi še večjo moč za pospešitev procesa kuhanja. Zdaj lahko 2 litra vode na primer zavrete skoraj trikrat hitreje kot na običajni steklokeramični kuhalni plošči.
Po zaslugi intuitivne upravljalne plošče lahko izberete kuhališče in nastavite točno tisto stopnjo moči, ki jo želite – hitro in direktno. Opremljena je tudi s praktičnim zaslonom za prikaz porabe energije in funkcijama QuickStart in ReStart.
BOSCH indukcijska kuhalna plošča PXE645FC1E
BOSCH indukcijska kuhalna plošča PXE645FC1E
619,99 €
v MTehnika

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka